*Nettavisen* Nyheter.

Til finale med humanitærbilen

Richard Elphinstone (t.h.) og Senter Syd er nominert til Den Gyldne Ide for prosjektet med humanitær- bilen. Her sammen med samarbeidspartnerne Tom Nilsen i Motorforum og Tore Bollingmo i Nordstrands Blad. ARKIVFOTO

Husker du humanitærbilen? Prosjektet har nå sendt Senter Syd til finale i konkurranse med kjøpesentre over hele Norge.

Den Gyldne Ide er en pris som deles ut av Nordic Council of Shopping Centers avd. Norge. Formålet med prisen er å stimulere og verdsette nytenkning i markedsføringen av norske kjøpesentre.

- Hyggelig

Som en av samarbeidspartnere bak Humanitærbilen er Senter Syd en av bare tre finalister som konkurrerer om prisen. Det er 280 kjøpesentere i foreningen. Prisutdelingen skjer på Gardermoen nå torsdag kveld.

Det er hyggelig å bli nominert til en slik pris, men det viktigste for oss med humanitærbilen var det som faktisk kom ut av prosjektet i lokalmiljøet, sier senterleder Richard Elphinstone om nominasjonen.

Over 7000 deltok

Humanitærbilen var et samarfbeid mellom Senter Syd, Motorforum og Nordstrands Blad. En ildsjel i lokalmiløjet skulle få en bil til odel og eie, til glede og nytte i det frivillige arbeidet vedkommende drev.

Ti verdige kandidater fikk låne bilen er måned hver, før den endelig ble delt ut til Ellen Simonsen og Foreningen for omplassering av dyr (FOD). Over 7.000 lesere deltok i nomineringene og avstemningen underveis.

Vi var med på å sette søkelyset på all den flotte frivillige innsatsen som blir lagt ned i lokalmiljøet. Det var og er det viktigste, men det er selvsagt hyggelig å bli nominert, sier Richard Elphinstone.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.