RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til himmels med venninnene

I høst bestemte en rekke Rustad-jenter seg for å begynne med cheerleading. Det angrer ingen av dem på i dag.

Rustad/Grønland: Dette er kjempemorsomt, jubler jentene i kapp når Nordstrands Blad møter venninnegjengen under en trening på Den norske balletthøyskolen på Grønland.

Det var Madelen Southorn (8) og Celin Drangberg (8) som først fikk lyst til å prøve idretten. Raskt fikk de to venninnene med seg ytterligere fem jenter fra Rustad skole Andrea Løwing (10), Emilie Markussen (8), Tuva Stock (8), Cosette Bjørklund (8) og Tina Wilhelmsen Søberg (8).

Storesøsteren min holdt på, så da hadde vi også lyst til å prøve, forteller Madelen.

Slår hjul

Hun og Celin er glade for at flere av skolevenninnene har valgt å henge seg på. Tuva er en av dem som virkelig er blitt bitt av basillen.

Jeg synes egentlig alt med cheerleading er morsomt, gliser 8-åringen.

Én ting er riktignok noe Tuva storkoser seg litt ekstra med.

Jeg liker veldig godt å slå hjul, selv om jeg blir litt svimmel til slutt, sier Tuva som ofte får anledning til å slå hjul i forbindelse med forskjellige programmer.

Til topps

Rustad-jentene synes det er moro at de lærer så mye forskjellig på den ene treningen de har i uka.

Vi driver med mange forskjellige ting samtidig, så det gjør dette ekstra spennende.

I cheerleading har utøverne ulike oppgaver under showet. For Celin er oppgaven å imponere i høyden. Hun er nemlig den som blir løftet høyest til værs når jentene danner "pyramide".

Det er artig å bli løftet opp. Jeg husker jeg var litt nervøs den første gangen det skjedde, men nå er jeg ikke noe redd, forteller Celin før hun må forberede seg på nok en gjennomgang av programmet.

PS!
Lørdag blir det mulighet til å se Rustad-jentene i aksjon sammen med de øvrige utøverne i Viqueens. Da avholder nemlig klubben sin egen julecup, med både konkurranse og julemoro i Oppsal Arena. Selve cupen starter klokka 12.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere