RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til kreftsyke barn og Manglerud eldresenter


Nestleder Snorre Sletvold i Norges Miljøvernforbund fikk 5.000 kroner av pengene Knut Chr. Hallan fikk til utdeling etter at han i vinter ble kåret til Årets navn av Nordstrands Blads lesere. FOTO: Ivar Brynildsen
Nestleder Snorre Sletvold i Norges Miljøvernforbund fikk 5.000 kroner av pengene Knut Chr. Hallan fikk til utdeling etter at han i vinter ble kåret til Årets navn av Nordstrands Blads lesere. FOTO: Ivar Brynildsen
Knut Chr. Hallan deler prispengene fra Årets navn på miljøvern, arbeid for vanskeligstilte barn, kreftsyke barn og de eldre på Manglerud eldresenter.

ULVØYA: – Jeg har overlevert en sjekk på 5.000 kroner til nestleder Snorre Sletvold i Norges Miljøvernforbund for å dekke kostnader til ROV-undersøkelsen av dypvannsdeponiet ved Malmøykalven den 5. juni i år, sier Knut Chr. Hallan, som i vinter ble kåret til Årets navn av Nordstrands Blads lesere.

10.000 kroner

Det var nettopp for engasjementet i deponisaken Hallan ble kåret til Årets navn. I løpet av tre og et halv år har han brukt mer enn 3000 timer på kampen mot det han karakteriserer som et gigantisk miljøeksperiment i friluftsområdet for én million mennesker.

Premien var foruten et tinnfat og blomster, 10.000 kroner fra Senter Syd på Mortensrud som Hallan kunne gi til veldedige formål.

Flere idealister

De siste fem tusen vil Hallan fordele på fire formål.

– 2.000 kroner går til Arne og Bente Nygaard i politiet som driver et frivillig arbeid for vanskeligstilte barn. De er helt utrolige og idealistiske, flotte politifolk, sier Hallan.

1.000 kroner skal Hallan bruke på konjakk og vin til beboerne på Manglerud eldresenter, hvor Årets navn-finalist, Liv Hegsbro (102), jobbet som frivillig fram til hun gikk bort i mars.

– Hennes innsats som frivillig er helt utrolig og har vært til stor inspirasjon for meg, sier Hallan som snart vil besøke eldresenteret med gaven.

De siste 2.000 kronene ønsker Hallan å gi til kreftsyke barn på Radiumhospitalet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere