*Nettavisen* Nyheter.

«Til russen: Tusen, tusen takk – mange liv blir reddet takket være dere»

Kreftforeningen takker russen som har bidratt til Krafttak mot kreft. Her er det Lambertseterruss, som gikk med bøsser på en tidligere aksjon. Foto: Arkivfoto

Fremtiden er ikke langt unna. Vårt mål for fremtiden er at enda flere skal overleve kreft og at færrest mulig skal få skader og unødvendige bivirkninger av behandlingen de fikk.

Dette er ikke en drøm, men vil bli en realitet takket være alle dere som var med å organisere årets Krafttak mot kreft, dere som trosset vær og vind, ofret treningen, favorittserien på tv og andre fritidssysler, og brukte to timer på å banke på dører i nabolaget for å samle inn penger til Krafttak mot kreft, og mer forskning på personlig tilpasset kreftbehandling.

Over 20.000 bøssebærere har vært ute for Kreftforeningen og de fleste av disse er fra årets russekull. Så når du ser Ludvig fra Finnfjordbotn, Martha-Marie på Hadeland og alle andre som feirer endt skolegang i russedress utover våren, så husk at de i vinter var med å samle inn over 28 millioner kroner til kreftforskning. Forskning som i fremtiden vil redde liv.

Tusen, tusen takk til alle dere som åpnet døren og ga noen sedler eller de myntene dere hadde, eller ga på et kjøpesenter til bygdekvinnene som sto der. Tusen takk for bidraget. Det er kanskje det viktigste bidraget du har gitt i vinter.

LES OGSÅ: Russebussen ble billigere enn antatt – Nordstrandsruss sender titusener til Filippinene

Vi i Kreftforeningen er utrolig takknemlige og ydmyke for all støtte og alle bidrag vi har fått i årets innsamlingsaksjon. Vi er rørt over alle historiene vi har fått høre, over de 15.000 bildene som har blitt tagget #krafttakmotkreft på Instagram, og alle publikummerne som har møtt opp på Vinterlydkonsertene vi har hatt i samarbeid med P4.

Det har vært noen fantastiske uker med innsamlingsrekorder over hele landet og vi skal nå sørge for at pengene som ble samlet inn blir omsatt til konkret forskning – slik at flere overlever kreft og kommer tilbake til hverdagen sin.

Tusen takk!

Morten Wien, aksjonsleder Kreftforeningen

FØLG DEBATTEN PÅ DITTOSLO.NO:

«Det er god grunn til å sykle på grønt»

«Voksne menn og dopdealere bruker ikke kommunale fritidsklubber som varmestuer»

«Kjære foreldre, våg å være kjip»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag