*Nettavisen* Nyheter.

Til sykehus etter knivstikking

En 28 år gammel mann ble sendt til Ullevål universitetsykehus etter en knivstikking på lørdag. Politiet har foreløpig pågrepet en 25-årig kvinne etter hendelsen.

Tokerud: Lørdag klokken 19.32 fikk politiet melding om knivstikking i en leilighet på Tokerud.
- En 28 år gammel mann er knivstukket på Tokerud i Oslo, sa operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til dagbladet.no.

Flere vitner

Politiet skal ha flere vitner i saken, men ingen av disse er avhørt i skrivende stund. Det eneste politiet vet, er at mannen ble knivstukket i låret. Det er uklart hva som egentlig skjedde i leiligheten og hva som gjorde at mannen ble knivstukket. Forholdet mellom mannen og den antatte gjerningskvinnen er fortsatt også uklart.
Siden det var vitner til stede kunne politiet raskt begynne letingen etter en navngitt 25 år gammel kvinne. Letingen ga raskt resultater. Bare 25 minutter senere kom politiet til t-banestasjonen Romsås og pågrep kvinnen. Før politiet kom hadde hun alt blitt tatt hånd om av noen andre som var på stasjonen.

Uten dramatikk

Kvinnen ha hatt en kniv på seg da hun ble pågrepet, men det hele gikk likevel rolig for seg.
Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier Bjørn Ølstad.
Mannen som ble knivstukket ble fraktet til Ullevål universitetsykehus uten livstruende skader.
28 åringen har blitt påført noen skader nær hofta, sier Alf Bøhler som er sykehusets informasjonsrådgiver til dagbladet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag