RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til sykehus på første skoledag


En 13 år gammel gutt og faren ble mandag morgen kjørt til sykehus etter å ha kollidert med en tankbil i Vårveien rett ovenfor Ryen.
En 13 år gammel gutt og faren ble mandag morgen kjørt til sykehus etter å ha kollidert med en tankbil i Vårveien rett ovenfor Ryen.
Det skulle vært første skoledag for en 13-åring mandag, men veien gikk i stedet til sykehus etter av bilen faren hans kjørte kolliderte med en tankbil i Vårveien på Ryen.

RYEN: Både far og sønn ble kjørt til sykehus etter kollisjonen, men etter det politiets innsatsleder Marius Gunnerud kan fortelle, skal ikke skadene være livstruende.

Mulige bruddskader

Ambulansepersonell har antydet bruddskader på 13-åringen, sier han.

Etter det politiet kan fortelle, har den åpne sportsbilen kjørt oppover Vårveien fra Ryen. I første svingen har den kommet over i feil kjørebane og kollidert med en tankbil som kom nedover.

Skadene på begge bilene ble såpass store at politiet sier det må ha vært en viss fart uten å kunne konkretisere hvor fort.

Trafikkproblemer

Det ble en del trafikkproblemer i området i og med Vårveien måtte stenges inntil opprydding var foretatt. Dette gikk også ut over bussene til og fra Ekeberg/Simensbråten.

Bortsett fra fjerning av de to bilene måtte Brann- og redningsetaten få kontroll over utslipp fra tankbilen.

Ulykken skjedde litt etter 08.30. Etter en snau time var opprydding unnagjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere