RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til topps for Tjalve


Gratuleres: Magnus Bakke (16) fra Linderud gratuleres av Lars Kåsine Eriksrud (Rustad IL) som kom på 2. plass i klasse G16.
Gratuleres: Magnus Bakke (16) fra Linderud gratuleres av Lars Kåsine Eriksrud (Rustad IL) som kom på 2. plass i klasse G16.
Magnus Bakke (16) ble forrige uke Oslomester i terrengløp for første gang. Unggutten satser både på langrenn og friidrett.

Skullerud: Magnus Bakke strålte på toppen av pallen da han mottok sin pokal og medalje som Oslomester i terrengløp, klasse G16, på Skullerudstua.

Dette var skikkelig stas. Det er første gang jeg vinner et terrengløp, smiler han.

Magnus Bakke er fra Linderud, men valgte Bislett-klubben Tjalve på grunn av deres gode tradisjoner innenfor friidrett. I tillegg satser han hardt i langrennssporet. Da for Lillomarka skilag, som er i hans nærmiljø i Groruddalen.

Jeg liker begge idrettene like godt, så jeg har lyst å fortsette med både langrenn og friidrett, sier Magnus, som ikke legger skjul på at han har ambisjoner om nå langt. Nå har han begynt på Bjerke videregående skole, og der kan han kombinere allmenn studieretning med toppidrettsfag.

Helt perfekt. Da kan jeg trene masse på skolen og få bra veiledning der også, forteller Oslomesteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere