RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake i kjeller'n


Gjøril Songvoll ønsker folket velkommen på operalunsj på Teaterkjeller'n hver lørdag klokken 12.
Gjøril Songvoll ønsker folket velkommen på operalunsj på Teaterkjeller'n hver lørdag klokken 12.
Gjøril Songvoll og resten av Kulturentusiastene er tilbake på Teaterkjeller'n og Hotel Millienium med gratis operakvelder og operalunsj.

Sentrum: Under mottoet "Opera til folket" arrangerer Kulturentusiastene "Live Opera I Oslo".

Uformelle operakvelder i intime lokaler på hotell Millienium og operalunsj i Teaterkjeller'n under Centralteatret. Kulturentusiastene med venner formidler kunsten på publikums premisser.

I enkle og uformelle lokaler, med nærhet til artistene, god stemning og helt uten billettkostnad.

Vi setter opp operaene i ren dugnadsånd og ønsket er at folk som vanligvis ikke går for å se opera, også tar turen. Vi vil gi opera til folket og da må det være fri entré. Vi sender isteden en hatt rundt i lokalet og så kan folk eventuelt gi en slant til artistene og formålet i den, sier Gjøril Songvoll.

Hun er selv operasangerinne og stiller innimellom opp på de forskjellige stedene, men hun forteller at programmet er variert. og du finner det på www.kulturentusiastene.no.

Fredag var det for eksempel "Fra Bach til Offenbach" med Sidsel Kvitvik og Thomas Guttormsen på Hotell Millenium, mens lørdag var det studenter fra Operahøgskolen som opptrer på Teaterkjeller'n.

Vi holder på hver fredag og lørdag ut april. I mai begynner godværet og da er folk flest opptatt av å være på uterestaurantene med noe forfriskende i glasset, og det er jeg også, ler Gjøril. Hun sier hun ikke går glipp av noen av operaarrangementene hvis hun ikke er på Operacruise da.

Vi har regelmessige turer med Danskebåten der vi opptrer for gjestene om bord. Det er virkelig blitt en hit, og folk koser seg med arier på vei over mot Danmark, sier Gjøril.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere