RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sigmund Øvrum fra Bydel Østensjø er tilbake med cd og releasekonsert i morgen kveld. Foto: Privat
Sigmund Øvrum fra Bydel Østensjø er tilbake med cd og releasekonsert i morgen kveld. Foto: Privat

Tilbake med releasekonsert

Sigmund Øvrum fra Oppsal har releasekonsert fredag kveld med Keep coming back band.

OPPSAL/KAMPEN: Keep Coming Back Band slipper skive i disse dager og feirer dette med releasekonsert på Kampen Scene i Bøgata fredag 24. april.

Rusfritt

Keep Coming Back Band er et band med utspring i et rusfritt miljø blant tidligere rusmisbrukere, knyttet til Anonyme Narkomane.

Bandet består i dag av Dag Vargset (50), sang og gitar, Jan Vaaland Johannessen (47), keyboard og sang, og Sigmund Øvrum (52) sang og gitar.

- Nå vil vi gjerne feire at vi har produsert vår egen cd! Dag og jeg har skrevet alle sangene, og sammen med Jan og co-produsent Johan W. Schioldborg har vi arrangert og produsert, forteller Sigmund.

Finne veier

Gjennom sangene sine ønsker Keep Coming Back Band å formidle et budskap om håp og at det er mulig å finne veier ut av vanskelige livssituasjoner.

- Låtskrivingen føyer seg inn i en moderne, folkelig tradisjon og bandet synger konsekvent på norsk. Musikken veksler mellom vare, akustiske stemninger og elektriske og rocka uttrykk, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere