RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til 70-åra


Ny giv: "To brødre og en sønn" tok publikum med tilbake til 60 -og 70 åra. Gamle viser lever sitt eget liv og kommer alltid tilbake i en eller annen sammenheng.
Ny giv: "To brødre og en sønn" tok publikum med tilbake til 60 -og 70 åra. Gamle viser lever sitt eget liv og kommer alltid tilbake i en eller annen sammenheng.
Gode viser lever sitt eget liv. Om de er borte en stund, kommer de alltid tilbake i en eller annen sammenheng.

Årvoll: Sist fredags kveld var det mange som følte seg hensatt til den gamle viseklubben Pan som holdt til på Kalbakken.

Behagelig

Det er for det meste "stinn brakke" når Kulturklubben inviterer og stemningen høy.
Hit er det alltid behagelig å komme. Finnes ikke et slikt sted andre plasser i Oslo, sier en fornøyd Dick Morten Haande-Hansen.
Han var med og startet klubben og har hatt egne maleriutstillinger i lokalene på Årvoll gård.
Morsomt med dem som spiller i kveld. Gutta fra Veitvet og viseklubben Pan stiller med ungt alibi, forteller den blide pubgjesten.

Pan

Viseklubben ble dannet i 1971, og holdt da til på Grorud senter. Men i noen år lå virksomheten nede, før klubben startet igjen i desember 1998. Da i det gamle stabburet på Nordtvet Gård på Kalbakken.
Mange kjente artister gjestet klubben frem til høsten 2002. Endringer i skjenkebevillingen gjorde det umulig å fortsette, forklarer Tysseng på Viseklubben Pans nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere