*Nettavisen* Nyheter.

Tilbake til 90-tallet

Dj-en Martin Holtet fra Ellingsrud spiller dance fra 90-tallet. Lørdag lager han megaparty med favorittgruppa Snap.

Ellingsrud/Sentrum: Hvorfor 90-tallsdance?
Det er en blanding av retro, en sentimental greie for oss som var unge da, og det at musikken er bra partymusikk. Det er en sjanger du ikke helt finner igjen i dagens pop og trance, sier Martin Holtet.
Den amerikanske gruppa Snap er verdens fremste eksponent for dance-musikken fra det tidlige 90-tall. Derfor er Martin Holtet stolt over å kunne invitere til Snap-konsert kommende lørdag.
Vi er et dj-team på fire personer som har stor kjærlighet til musikk fra begynnelsen av 90-tallet. Vi har lenge ønsket å prøve noe live - og ikke bare være dj-er, sier Martin Holtet. Lørdagen blir en helaften i 90-tallsånd, med både oppvarming og avslutning fra dj-teamet. Høydepunktet er likevel utvilsomt liveopptredenen til Snap.
Størst
Mens 90-tallsdancen er preget av mange artister med én eller få hits, har Snap hatt suksess med en rekke låter og også flere album. Dette gjør gruppa til noe spesielt. "The Power", "Do you see the light" og "Rhythm is a dancer" er tre klassikere man ofte hører også i dag.
Snap er vel den artisten fra det tidlige 90-tallet som er mest spilt fortsatt. De spilles jevnlig på radio i dag og er de største innen vår greie, sier Martin Holtet.
Han er fornøyd med å få orginalbesetningen med den store (også bokstavelig talt) figuren Turbo B i spissen til Norge.
Dette er første gang Snap spiller i Oslo i alle fall med orginalbesetningen. Vi spiller mye Snap selv når vi dj-er på fester, og folk liker det. Dette kan bli veldig kult, sier Holtet.
Haddaway
Ellingsrud-dj-en har sammen med sine kamerater tidligere arrangert et liknende party med Haddaway mannen bak hiten "What is love". Det var en stor suksess, med topp stemning.
Jeg møtte faktisk Haddaway en stund senere. Han husket konserten godt og sa det var en av de beste han har hatt, smiler Martin Holtet. Han legger ikke skjul på at målet er å gjenskape magien fra den suksesskvelden.
Vi håper 1200 personer og fullt hus og regner med en skikkelig fest, sier han.

Vi har lenge ønsket å prøve noe live og ikke bare være dj-er
Martin Holtet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.