RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemmelighetskremmerier på Parkteatret i morgen. 
FOTO: PROMO
Hemmelighetskremmerier på Parkteatret i morgen. FOTO: PROMO

Tilbake til forbudstida

Det er nå en gang slik at det som er forbudt også er litt forlokkende.

LØKKA: Og i morgen gir Parkteatret deg muligheten til å oppleve det litt forbudte, dog helt lovlig.

I arrangmentet «Park Confidential» tar arrangørene deg med tilbake til forbudstida og de illegale barene i USA på 1920- og 30-tallet, hvor cocktails virkelig ble popularisert for første gang.

Med arrangementet ønsker Parkteatret å gjenskape noe av den så kalte «speakeasy»-kulturen på sitt helt eget Bar Backroom.

Dersom du trenger inspirasjon til en kveld i forbudets tegn, kan du tenke på for eksempel «The great Gatsby» eller på amerikanske mafiafilmer. For eksempel slo en rekke italienske innvandrere seg opp på ulovlig omsetning av alkohol på denne tida, og den kanskje aller mest kjente lød det ikke ukjente navnet Al Capone.

Fredag kveld blir det altså hemmelighetskremmerier, cocktails og musikk fra svunnen tid på Parkteatret, og som det alltid var i forbudets tid – det er ikke bare å spasere rett inn. Arrangøren praktiserer nemlig «first come, first serve-policy, så vil du dukke ned i 1920-talls-cocktails gjelder det å være tidlig ute. Møt opp fra klokka 21 og rådfør deg med vakten i døra for plassforespørsel!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere