RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbakeblikk på 2009


Dødelig gjengoppgjør på Haugerud.
Dødelig gjengoppgjør på Haugerud.
2010 er kommet for å bli. Vi unner oss likevel et lite tilbakeblikk på fjoråret. Her er noen av de mange sakene som preget Groruddalen i nyhetsåret 2009.

GRORUDDALEN: Saim Saeed gikk til topps i Stovner Talenter, Meena Grover ble Årets navn og fotballjentene i Linderud Grei kvalifiserte seg til Toppserien. Det er bare noen av de mange begivenhetene i Groruddalen i 2009.

Klikk deg gjennom bildene over, og se hvilke saker vi har plukket ut som høydepunkter, på godt og vondt. Året har vært begivenhetsrikt på mange måter og Lokalavisen tar med leserne igjennom fjoråret i slik vi pleier å gjøre.

Lenker til begivenhetene som er omtalt i sakene finner du til høyre, med utfyllende tekster om hver måned i året som har gått. Kanskje det dukker opp glemte minner? Eller kanskje det er noe som har gått deg hus forbi?

Vi håper dere koser dere med vår årskavalkade, og ønsker alle Lokalavisen Groruddalens lesere et riktig godt 2010.

Hva synes du var det viktigste i Groruddalen i 2009? Er det noe spesielt du husker som fint, eller er det kanskje noe som provoserte deg i 2009?

Gi oss din mening i kommentarfeltet under saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere