RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbød minimumusløsning

Bydel Nordstrand har ingen egen sentral pott for vedlikehold i barnehagene.

Nordstrand: Barnehagene har egne budsjetter, men det er ingen egen vedlikeholdspott i bydelen. Det skulle vi gjerne hatt, men slik er ikke situasjonen i bydel Nordstrand, forklarer Kari Håve som er spesialkonsulent for barnehagene i bydelen.

Skredderjordet barnehage er kommunal, men eies ikke av Omsorgsbygg KF som tar seg av slikt vedlikehold vanligvis. Dermed måtte bydelen tilby en minimumsløsning innenfor sin normale ramme.

Det er veldig hyggelig at foreldre kan gjøre slikt - uten at de skal bli pålagt det - eller at det forventes, sier Håve.

Bydelen har vært forberedt på å gjennomføre en utbedring av toalettforholdene i barnehagen. Imidlertid er bydelens økonomiske situasjon svært anstrengt, som følge av knappe rammetildelinger, og bydelen ville kun ha råd til en minimumsløsning. Det at en av foreldrene tilbyr seg å bekoste utskiftning av alle fire toaletter blir dermed et kjærkomment bidrag til økt trivsel i barnehagen, sier Sigbjørn Odden (H), som leder bydelens komité for barn, ungdom og kultur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere