RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: FOTO: SIMEN SUNDSBØ

Tilbudene strømmer inn for skuespillertalent fra Bekkelaget

Snorre Bredby debuterte som skuespiller med en av hovedrollene i den siste knertenfilmen. Nå står tv-bransjen på pinne for Bekkelags-gutten.

BEKKELAGET: Da teamet bak knertenfilmene skulle finne skuespillere til filmen «Knerten i knipe», holdt de audition på skoler rundt om i landet, blant annet Bekkelaget skole. Snorre Bredby og mange av hans klassekamerater prøvespilte, og etter mange runder med nye auditions sto Bredby igjen med en av hovedrollene.

LES OGSÅ: Knerten kom hjem

Stjeler Knerten

– Jeg spiller en gutt (Ivar) som ikke har så mange venner, så jeg stjeler Knerten av Lillebror, sier Bredby til Nordstrands Blad. Etter mye dramatikk får Lillebror Knerten tilbake, og Ivar og Lillebror blir venner.

– Hva har du opplevd i løpet av innspillingsperioden?

– Jeg har møtt veldig mange hyggelige mennesker, og jeg har opplevd mye venting, det er det det er mest av på settet, ler Bredby.

Får mange rolletilbud

Ventingen på filmsettet har ikke skremt 5.-klassingen. Skuespillerlivet har gitt mersmak og etter å ha spilt i «Knerten i knipe» har jobbtilbudene strømmet på. Bredby har den siste tiden hatt roller i serier som: «Helt perfekt» med Thomas Giertsen, «I Kveld» med Ylvis-brødrene, «Erobreren» og «Barnas supershow» på NRK.

Selv om Bredby godt kan tenke seg en karriere som skuespiller er han helt klar på at han ikke skal ofre skolegangen. Planen er å ta på seg noen, men ikke for mange oppdrag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere