RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr 10.000 for seks timers jobb


FORSØPLET: Her ved Haraldrud energigjenvinningsanlegg trengs det en ryddejobb før nasjonaldagen.
FORSØPLET: Her ved Haraldrud energigjenvinningsanlegg trengs det en ryddejobb før nasjonaldagen. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen
Fabrikkområde på Brobekk trenger en våropprydding.

BROBEKK: Har idrettslaget ditt eller foreningen din bruk for raske penger?

Dersom noen kan stille med 20 personer til en dugnadsjobb ved energigjenvinningsanlegget og gjenbruksstasjon en på Haraldrud, kan 10.000 kroner tjenes inn på bare seks timers arbeid.  

Området rundt fabrikkene på Brobekk, kjent for de karakteristiske høye pipene, trenger rett og slett en real opprydding for våren.

– Jobben er plukking av flygeavfall. Det handler rett og slett å plukke søppel, sier avdelingsdirektør Nils Siri i Renovasjonsetaten.

Vil invitere andre

– Vi ser for oss at et lag, en forening eller kanskje en skoleklasse synes at dette kan være en fin dugnad. Det kan jo bidra til å få inn litt ekstra penger til noe de trenger, tror direktøren. 

Han informerer om at vårryddingen tidligere er gjort av Oslo kommunes eget bedriftsidrettslag. Denne gangen ønsker kommunen å invitere andre til å bidra.

LES OGSÅ: Lette etter dyremishandler – fant forsker

– Bedriftsidrettslaget kommer fortsatt til å ta seg av områdene langs veiene utenfor gjerdene. Jobben vi søker hjelp til å ligger primært innenfor et avgrenset område på innsiden.

– Det kan eksempelvis passe for et korps eller fotballlag ned i 13-årsalderen hvis disse har med voksne som følge, beskriver Siri.

Før 17. mai      

Fabrikkområdet ligger mellom Haraldrudveien og Brobekkveien på sørsida av Østre Aker vei.

Foruten at det skal stilles med tjue arbeidsvilige personer, er eneste krav til dem som påtar seg arbeidet at dette gjøres så fort som mulig, og seinest før 17. mai. Jobben kan også fordeles over to dager om ønskelig. 

Dem som vil ha oppdraget kan søke fram til fredag. Mandag besluttes det hvem som får ta på seg oppgaven.

Honoraret for jobben er fastsatt til 10.000 kroner. Dersom det melder seg flere interesserte vil kommunen foreta en loddtrekning om hvem som får oppdraget. 

Nils Siri utelukker ikke at arbeidet også kan deles mellom to grupper dersom dette viser seg å være den beste løsingen.

LES OGSÅ:

– Katt forskanset seg i peis

– Sorry, har ikke bremser

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere