RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr hjelp til å løse livsknuter


Daglig leder av Kafé 21, Ingebjørg Tiger (t.v.), og nestleder i Mental Helses lokallag i Nordre Aker, Ragnhild Ueland Lium, tilbyr et sted for fellesskap og trygghet. I januar starter motivasjonskurs i regi av mental Helse Nordre Aker i kafeen.
Daglig leder av Kafé 21, Ingebjørg Tiger (t.v.), og nestleder i Mental Helses lokallag i Nordre Aker, Ragnhild Ueland Lium, tilbyr et sted for fellesskap og trygghet. I januar starter motivasjonskurs i regi av mental Helse Nordre Aker i kafeen. Foto: Foto: Karl A. Kjelstrup
Er hverdagen tung og vanskelig? I januar starter Mental Helse Nordre Aker opp kurs i mestring og motivasjon på Kafé 21.

KJELSÅS: – Alle kan oppleve vanskelige livsituasjoner. For eksempel kan depresjon, problemer i familien, det å bli gående uten jobb eller falle utenfor det sosiale fellesskapet på annen måte, gjøre hverdagen vanskelig. Det kan tære på selvtilliten og selvbildet, sier  Ragnhild Ueland Lium, nestleder i Mental Helses lokallag i Nordre Aker.

Relasjonsterapeut

13. januar starter foreningen opp en mestrings- og motivasjonsgruppe, som vil gå over åtte torsdager fra kl. 17.30-20, på Kafé 21.

Gruppen ledes av relasjonsterapeut Martin Lund. Han vil bygge opp deltakernes trygghet, og ut fra deres ønsker og behov gjennomføre øvelser og samtaler. Et viktig mål for kurset er å lære hvordan en kan motivere seg selv og dermed bli flinkere til å mestre utfordringer og livsknuter.

Åpent tilbud

– Mestring handler om å kunne håndtere og løse tilsynelatende store problemer som dukker opp. Det kan bli en bedre hverdag når en klarer å takle slike påkjenninger selv med et vanskelig utgangspunkt. I mestringsarbeidet fokuserer vi på andre ting enn diagnosen eller lidelsen man har. Vi legger vekt på håpsformidling og mestringstro, og ser etter positive muligheter, sier Lium.

Tilbudet retter seg mot alle, også de som ikke har noen diagnose, men som ønsker et trygt fellesskap å dele sine tanker og utfordringer med. For spørsmål og påmelding (frist 5. januar 2011) kontakt Ragnhild Ueland Lium på tlf. 41241615.

Kurset er gratis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere