RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr «tårnsuiten» som atelier


Sogneprest Egil Stray Nordberg i Nordberg menighet tilbyr et meget spesielt atelier til vinneren av kulturprisen. Nordberg Lions ønsker forslag til en verdig vinner.
Sogneprest Egil Stray Nordberg i Nordberg menighet tilbyr et meget spesielt atelier til vinneren av kulturprisen. Nordberg Lions ønsker forslag til en verdig vinner.
Sogneprest Egil Stray på Nordberg er ikke som andre sogneprester. Nå tilbyr han en kunstner å ha atelier i kirketårnet.

NORDBERG/NORDRE AKER: Det er kunstneren Lions på Nordberg finner verdig til å motta et nyopprettet kunstnerstipend på 20.000 blanke kroner, som vil få tilbudet fra Nordberg-presten.

Og du kan være med på å bestemme hvem det skal bli!

Skal finne verdig finner

Det er en jury med kunstutstillingens nestor, Bjørn Henriksen, i spissen som vil vurdere de innkommende forslag. Med seg har han et sterkt lag av faglig ekspertise som vil benytte god tid og sin faglige dyktighet på å velge ut den verdige vinneren.

– Det er også et poeng at kunstneren på en eller annen måte skal ha tilknytning til Bydel Nordre Aker, sier Henriksen. Som leser av Nordre Aker Budstikke kan nettopp du nå være med på å sende inn dine forslag til hvem du synes fortjener kunstnerstipendet på 20.000 kroner som Nordberg Lions har satt opp.

Juryen ønsker forslag!

Planen er at vinneren skal offentliggjøres på åpningen av årets kunstutstilling som finner sted i Nordberg kirkes lokaler fra den 19. til den 21. november. Oslos ordfører Fabian Stang vil overrekke stipendet. Vedkommende vil så få stilt til disposisjon intet mindre enn et rom i kirketårnet som sitt atelier! Kanskje kan det bli noen arbeider som blir stilt ut på neste års kunstutstilling?! Du sender ditt forslag snarest mulig med en kort begrunnelse til bjhen@online.no eller redaksjon@nab.no.

PS! Du må være raskt, for frist for å levere forslag er 1. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere