RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilfeldighet ble suksess


Linderud senter går igjennom en totalrehabilitering. I dag åpner dørene til den nye etasjen.Arkitekttegning: AMB Arkitekter
Linderud senter går igjennom en totalrehabilitering. I dag åpner dørene til den nye etasjen.Arkitekttegning: AMB Arkitekter
Linderud senter ble tilfeldig kjøpt opp. I dag åpnes den nye etasjen og det feires med brakfest.

LINDERUD: I dag åpner endelig den splitter nye etasjen på Linderud senter.
I løpet av torsdag, fredag og lørdag vil det være åpningsfest med konkurranser og show.

Her er det muligheter til å vinne gavekort hos Stena Line, vinne reise til dyreparken eller til Legoland, og mye mer. Gavedryss og ballongfest, og underholdning for de minste står på programmet.

Ingen liten satsing

Linderud senter ble etablert i 1967. Rehabiliteringen har en prislapp på 300 millioner kroner og startet i 2007. Neste steg for utviklingen er plan 3.

Det er Braathen Eiendom som eier senteret. Firmaet ble startet opp på 1950-tallet. I dag eier Braathen Eiendom til sammen 171.000 kvadratmeter kontor, kjøpesentre og boligeiendom i Oslo.

Vi ser potensialet i Groruddalen og har derfor valgt å satse på senteret. Dette er ingen liten satsing, når vi har brukt hele 300 millioner kroner, sier Leif Arne Røsnes, direktør i Braathen Eiendom.

Befolkningsvekst

Røsnes forteller at befolkningsveksten i Oslo har vært stor, og spesielt i Groruddalen.

I tillegg ligger senteret midt i alt og når vi da opplever en befolkningsvekst er det bare å satse. Det bor like mange mennesker i Groruddalen som det bor i Stavanger! Og det er Norges fjerde største by, sier Røsnes, og legger til at da må man ha et senter som tilbyr befolkningen det de trenger.

Handlegate

Da Egil A. Braathen kjøpte de fire blokkene som ble til et senter, ristet folk på hodet. Hva skulle han med et kjøpesenter med så mange parkeringsplasser?

Han var en gründer og kjøpte det han kom over. Veksten var voldsom og det gikk veldig bra. I 1992 ble det fire blokkene satt sammen til et bygg og butikkmiksen ble mer variert., forteller Røsnes. At Linderud senter utvikles enda mer, håper han folk vil sette pris på.

Jeg gleder meg til å vise frem en ny handlegate i Groruddalen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere