Tilgjengelighet til Gjelleråsmarka

Lorang Jensen Frp.mener det er både trist og skammelig at Arbeiderpartiet avviser enklere adgang til Gjelleråsmarka.
Dette høres meget dramatisk ut.Som storbruker av Gjelleråsmarka vil jeg komme med noen synspunkter på Jensens påstander.
Høybråten og Stovner IL har henvendt seg til bydelen om at det tilrettelegges for flere parkeringsplasser i området Stovnerlia og Fossumberget.I dag er det tilfredstillende dekning av parkeringsplasser på toppen av Stovnerbakken. (Har ikke opplevd at det har vært mangel på plasser.) Ved Tokerud skole burde det også være nok plasser.Dette er det nærmeste du kan komme Liastua og alpinbakken.For dem som vil inn i marka fra Stovnerlia og Fossumberget,vil parkeringsplassen ved Jesperudjordet (bak adm.bygget) være tilfredsstillende for vanlige idrettsungdommer og publikum.(Ca.200 meter fra oldtidsveien.)
Det er også noe parkeringplass ved Øvre Fossumgård.
Arbeiderpartiet har foreslått at parkeringsplassene ved Tokerud skole og Jesperudjordet blir opprustet.
Men for bevegelseshemmede vil det være Stovnerbakken og Stovnerlia som vil være aktuelle for parkeringmuligheter.
Det vil si at problemet er parkeringplasser i Stovnerlia.Dette blir løst ved at det skal det etableres parkeringsplasser her for bevegelseshemmede.
Jeg tror at, ut fra ovenstående, vil det være god tilgjengelighet til Gjelleråsmarka. Vi må være varsomme med ta av marka til parkeringplasser.Gjelleråsmarka er liten som den er.
Lorang Jensen påstår også at bydelspolitikere ikke gidder å dra på befaring.Dette er tøv.Undertegnede har sømfart området flere ganger,samt at bydelslederen bor i Stovnerlia.
Jeg tror at Lorang Jensen står i fare for å "slå inn en åpen dør".Med bygging av parkeringsplasser for bevegelseshemmede i Stovnerlia burde det ikke være noe problem for tilgjengeligheten til Gjelleråsmarka.
Lorang Jensen og jeg er enig om en ting.Behovet for parkeringplass er størst for dem som bor på Høybråten,Haugenstua og Smedstua.

Karl Per Olsen
Stovner AP

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.