RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilhenger på ville veier


 
 
Fyllekjøring, narkotika, en tilhenger på ville veier og en kvinne som ikke viste hvor hun bodde. Her er noen saker fra politiets logg.

Overdreven solskjerming

Skullerud: Natt til fredag stanset politiet en bil som hadde påmontert ulovlig solskjerming på bilrutene sine. Sjåføren måtte fjerne mesteparten mens politiet så på, resten fikk han lov til å fjerne når han kom hjem.

Drakk øl i bilen

Manglerud: Torsdag kveld sjekket politiet ut en 50 år gammel mann som satt i bilen sin i Plogveien og drakk. At han lesket strupen med øl var ikke særlig lurt, ei heller det at han ikke hadde gyldig førerkort. Turen endte i arresten.

Arrestert etter vold

Manglerud: Onsdag kveld varslet en beboer i Rugveien politiet på grunn av vold i en naboleilighet. Det viste seg at en kvinne var blitt slått av en mann, som ble pågrepet og kjørt i arresten.

Gikk langt og lengre enn langt

Østensjø: I 14-tiden tirsdag 27. januar fikk politiet en bekymret telefon fra Bølerskrenten, på grunn av en eldre mann som var savnet. Han skulle gå tur ved Østensjøvannet på morgenen, men kom tydeligvis ikke hjem til avtalt tid. Etter en halvtime kom det imidlertid en ny telefon med opplysninger om at mannen endelig var kommet til rette hjemme. Turen hadde bare tatt litt lengre tid enn beregnet.

Kamphaner i veien

Skullerud: Onsdag kveld rykket politiet ut til Johan Scharffenbergs vei for å roe gemyttene mellom to menn som hadde «kommet borti» hverandre. Den ene hadde sår i pannen og blødde fra munnen, mens den andre ble fulgt hjem av politiet og fikk pålegg om å holde seg unna fornærmede.

Ukjent knivmann på døra

Hauketo: En beboer i Hauketoveien våknet natt til torsdag av at en ukjent mann sto og ringte på inngangsdøren. Mannen ble bekymret og varslet politiet, som rykket ut til stedet. Der påtraff de den ubedte gjesten, som ikke var mer beskjeden enn at han fant det for godt å trekke kniv mot politiet. De gjengjeldte hilsenen med å kjøre ham i arresten for trusler og knivbesittelse.

Tynn tyv i mørk bil

Dal: Klokken 18.12 sist tirsdag kveld fikk politiet melding om at det hadde vært grovt tyveri fra en bolig i Dalsåsen. Gjerningsmannen hadde tatt seg inn gjennom et kjellervindu og forsynt seg med to bærbare datamaskiner.

Tidligere på dagen hadde en nabo sett en høy og tynn fyr gå opp til huset. Denne mannen kjørte en mørk Toyota av eldre modell, og politiet vil gjerne ha tips fra folk som kan ha observert den samme personen.

Høy musikk

Lofsrud: I firetiden fredag morgen ble politiet tilkalt til Lofsrudhøgda, der en beboer hadde plaget naboene sine med støy og høy musikk hele natten. Etter anmodning fra politiet ble musikken slått av, så roen endelig kunne senke seg over boligområdet.

Avskiltet bil

Bjørndal: En bil som var begjært avregistrert på grunn av manglende EU-kontroll ble sist onsdag stoppet i Meklenborglia på Bjørndal. Sjåføren måtte pent finne seg i at skiltene ble fjernet.

Mistenkelige polakker

Ryen/Lambertseter: Forrige søndag ettermiddag ble to polske statsborgere i en Volvo stanset av politiet på Ryen. De hadde litt tidligere satt seg fast i en fremmed innkjørsel på Lambertseter, etter først å ha snoket i området. Forklaringen deres var at de hadde hatt en elektrikeroppgave og nå ville sjekke om det hadde vært innbrudd der. Politiet trodde ikke på dem, og tok i tillegg skiltene på bilen som var begjært avskiltet.

Sov i bilen

Fiskvollbukta: Tidlig tirsdagsmorgen i forrige uke fikk manglerudpolitiet melding om at det lå en kvinne i en parkert bil langs E6 i retning ut av byen.

Nærmere undersøkelser viste at det var bilens fører som satt og sov, utover det var alt i orden. Politiet ga sjåføren marsjordre.

Tilhenger på ville veier

Nordstrand: Sist onsdag i 15-tiden skal en tilhenger ha løsnet fra en bil og rullet nedover Nordstrandveien i retning Skulleruddumpa. Tilhengeren skal ha endt ferden i en snøfonn, men både bil og tilhenger var borte da politiet kom til stedet.

Fotspor i snøen

Holtet: To personer ble sist tirsdag observert mens de tok seg inn gjennom et vindu i andreetasje av en bolig i Holtveien. Observasjonen fant sted litt før klokken 18, men da politiet kom til stedet hadde gjerningsmennene løpt av gårde. Fotspor i snøen brakte politiets hundepatrulje i retning Sørli stasjon, men der stoppet den resultatløse jakten opp i mangel av nye spor.

Dop i bilen

Nordstrand: Natt til onsdag 28. januar fant politiet ut at de ville kontrollere en mistenkelig bil som sto parkert i Ekebergveien ikke så langt fra Sæter-krysset. Det ble funnet narkotika på sjåføren, som vil bli anmeldt.

Alarm uten innbrudd

Ryen: Natt til tirsdag 27. januar fikk politiet melding om at en alarm var utløst hos en bedrift i Ryensvingen. De rykket ut til stedet, men fant ikke noe mistenkelig verken innendørs eller på utsiden av bygget.

Bodde feil sted

Oppsal: Natt til torsdag insisterte en kvinne på at hun bodde i en leilighet i Vetlandsveien, der hun var på besøk. Kvinnen mente de andre i leiligheten måtte gå hjem, noe som førte til at de tilkalte politiet. Enden på visa var at kvinnen ble kjørt hjem til sin egentlige bopel i Østmarkveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere