RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for å ha ranet seg selv


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Pengetransport-sjåføren varslet politiet om at han var blitt ranet. Nå er han tiltalt for å ha arrangert ranet selv.

FURUSET: Det var 24. juni i fjor at pengetransport-sjåføren (35) ringte politiets nødnummer og varslet at han var blitt utsatt for et ran i Professor Birkelands vei i Groruddalen, der også firmaets kontor ligger.

35-åringen sa at han var blitt overfalt av en raner med et mørkt håndvåpen som satt håndjern på ham, kastet ham ut av bilen, og stakk av med transporten.

Tiltalt for flere forhold

Men nå har politiet tatt ut tiltale mot 35-åringen. Politiet tror transportsjåføren arrangerte «ranet» sammen med en 32 år gammel mann, og fikk 32-åringen til å rane ham. Nå er begge tiltalt for grovt underslag, skriver Aftenposten.no.

Det var en vanlig personbil av typen Chrysler Voyager som ble benyttet til pengetransporten, som inneholdt 540.576 kroner fra diverse spilleautomater. Bilen ble ble funnet på Furuset av en politipatrulje rundt tre kvarter etter ranet. Der fant politiet blant annet en finlandshette, som ble saumfart for DNA-spor.

32-åringen er i tillegg tiltalt for flere narkotikalovbrudd. Han er også tiltalt for å ha kjøpt en stjålet bil, hastighetskjøring, kjøring uten gyldig førerkort og for å ha satt falske skilter på en bil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere