RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for ran og voldtekt i massasjeinstitutter


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen
Tre unge menn er tiltalt for å ha ranet to massasjeinstitutter i Oslo i desember i fjor. En av mennene skal også ha voldtatt en kvinne og forgrepet seg på en annen.

OSLO: De tre mennene – to 20-åringer og en 19-åring –  skal ifølge tiltalen ha utøvet grov vold mot tre kvinnelige ansatte ved en massasjeforretning på Rosenhoff i hovedstaden.

I tillegg skal de ha ranet til seg over 43.000 kroner, en gullklokke, et gullarmbånd, en diamantring og iPader, skriver VG.

En av ranerne, en 20 år gammel mann med somalisk bakgrunn, skal ha dratt en av kvinnene etter håret, inn i et rom og forgrepet seg på henne.

Deretter skal ranerne ha gått til en annen massasjeforretning på Majorstua i Oslo. To kvinnelige ansatte skal ha blitt utsatt for vold, og mennene skal stjålet tre bankkort, en veske, en mobiltelefon og en iPad.

Den samme 20-åringen skal her ha dratt en kvinne inn på et rom og voldtatt henne. 20-åringen innrømmer å ha deltatt i ranet, men nekter straffskyld for voldtekt og seksuell handling uten samtykke.

Også den 19-årige mannen innrømmer å ha medvirket i ranet, mens den andre 20-åringens advokat ikke har svart VGs henvendelser mandag.

Det er satt av sju dager i Oslo tingrett til hovedforhandlingen med oppstart 18. august.

 

LES SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Dette skilte skal dempe konflikten om veien

Rekdal utsatt for ID-tyveri

23-åring siktet for drap på Khai Ngoc Dinh

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere