*Nettavisen* Nyheter.

Tiltrekker seg kunder fra Oslo vest

På nye Telenor Arena åpner fredag Arena Fitness, som skal trekke kunder fra Bærum og Oslo vest.

Fredag var den store åpningen av Arena Fitness på Fornebu, som betegner Oslo vest som et svært viktig nedslagsfelt.

FORNEBU: De kaller seg det første senteret i Norge med et totalkonsept innen helse, trening og spa. Og det er ikke småtteri det er snakk om, der det ligger plassert i forbindelse med Stabæks nye hjemmebane.

Stort!

Vårt senter er på hele 3.800 kvadrat. Vi kan tilby en unik bredde innen helsetjenester, trening og velvære og en tverrfaglig kompetanse med svært høy standard, forteller markedssjef Anne Sofie Halvorsen til Lokalavisen Frogner.

Hun forteller at beboerne i Oslo, og særlig på vestsiden av byen, er innenfor målgruppen for senteret, som har et svært bredt tilbud av tjenester.

Vårt medisinske tilbud i 1. etasje vil blant annet ha fokus på forebygging, behandling og rehabilitering av akutte og kroniske lidelser, sier hun.

Vi har dyktige allmennleger, spesialister, fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktør og annet helsepersonell som vektlegger kvalitet og omsorg for pasienten. Arena fitness kan også tilby kosmetisk behandling. Vårt medisinske senter er åpent for alle, der lokal legevaktstjeneste inngår.

Trening og velvære

I 2. etasje finner du et stort og moderne treningssenter det ikke finnes maken til, mener markedssjefen. Vi har det nyeste utstyret fra Technogym og kan tilby spennende gruppetimer, egen avdeling for personlig trening, Kinesis og Yoga - alt for å gi våre kunder topp treningsutbytte.

Halvorsen skryter også veldig av spa-avdelingen.

Vårt spa er for alle sanser. Vi har hentet inspirasjon fra gamle behandlingsteknikker og ritualer fra Østen og blandet dette med vestlig spakultur, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.