RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tine Marie på hjemmebane


Tine Marie Norby stiller ut i kultursalen på Nedre Fossum gård. Friske sterke farger kjennetegner den unge kunstneren. Gjerne i forskjellige teknikker og inspirasjon hentet på reiser.
Tine Marie Norby stiller ut i kultursalen på Nedre Fossum gård. Friske sterke farger kjennetegner den unge kunstneren. Gjerne i forskjellige teknikker og inspirasjon hentet på reiser.
Friskt, sterke farger og kontraster. Utstillingen og bildene til Tine Marie Norby appellerer til fantasien.

STOVNER: Kunstneren Tine Marie Norby er 23 år, født og oppvokst på Stovner. Hun har hatt flere utstillinger, og karakteriseres som en moden og reflektert samtidskunstner.

Inspirasjon

I mange av hennes bilder møter du hennes opplevelser på reise.

– Jeg liker å reise. Oppleve nye kulturer og nye ting. Og dette prøver jeg å gjengi i mange av mine bilder, sier en blid og spent Tine Marie Norby like etter utstillingen åpner, og mens mange fortsatt betraktet de fargerike verkene.

Nærhet

De aller fleste bildene er i akryl og decoupage, som er en teknikk der du klipper ut motivet, limer det til overflaten og så forsegler med decoupagelakk for å beskytte det.

– Om ikke bildene er så store, prøver jeg å gjøre de uttrykksfulle. Skape en nærhet, sier kunstneren.

Kultursalen på Nedre Fossum gård gir rikelig rom til de mange bildene, og lar de sterke fargene komme til sin rett. Utstillingen kan du se fram til 10. april og det er helgeåpent 13.00 -18.00.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere