RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tipp til eget lag


Nå kan du donere penger når du tipper hos Norsk Tipping på ditt lag.
Nå kan du donere penger når du tipper hos Norsk Tipping på ditt lag.
Norsk Tippings spillere i Oslo rår over en pott på 44,3 millioner kroner som de kan dele ut til lag og organisasjoner gjennom Grasrotandelen, melder Norsk Tipping.

Fra mars 2009 innføres Grasrotandelen. Det betyr at Norsk Tippings spillere selv kan bestemme hvor inntil fem prosent av spillinnsatsen deres skal gå. Kravet er at mottakeren har registrert seg i Frivillighetsregisteret.

Spiller du Lotto for 100 kroner, går fem kroner til det laget eller organisasjonen du har valgt ut som din grasrotmottaker uten at det har påvirkning på premien.

I fjor spilte osloborgere for over 886* millioner kroner hos Norsk Tipping. Det betyr at grasrotpotensialet fra innbyggerne i Oslo utgjør rundt 44,3 millioner kroner. Dette er midler som spillerne selv kan fordele til lag og organisasjoner.

- Nå håper vi idretten, kulturen og frivilligheten i Oslo er på hugget og registrerer seg i Frivillighetsregisteret. Til nå har for få gjort dette, men de har frist på seg til 1.februar for å bli med i Grasrotandelen fra starten av, sier Magne Vikøren, pressetalsmann i Norsk Tipping.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere