anders.auberg@dittoslo.no "/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeligaspiller fra Groruddalen tatt på hasjfarm

Spilleren fra Sarpsborg 08 i Tippeligaen hevder han tilfeldigvis befant seg i leiligheten.

GRORUDDALEN: En Tippeliga-spiller fra Groruddalen er siktet for grov narkotikaforbrytelse i forbindelse med en politiaksjon forrige fredag. Politiet fant 800–900 gram hasj og totalt 38 cannabisplanter, samt toppskudd som var klippet av og hengt til tørk, skriver VG.

– Det er snakk om en betydelig mengde narkotika, og inne i leiligheten var det en markant lukt av marihuana, sier etterforskningsleder John Roger Lund ved seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til VG.

I en pressemelding fra Sarpsborg 08 sier klubben at de er kjent med spilleren sin sak og vil så lenge saken er under politietterforskning ikke kommentere saken.

De presenterer også spillerenes egen versjon i pressemeldingen:

– Forrige torsdag ble det gjennomført en politigjennomgang av en leilighet i Oslo. Jeg befant meg tilfeldigvis i leiligheten da politiet gjennomførte undersøkelsen. Jeg kjente ikke til at det i leiligheten ble oppbevart narkotiske stoffer. Jeg håper etterforskningen viser at jeg er uskyldig, heter det i pressemeldingen.

Spilleren har også rutinemessig avlagt en urinprøve til klubben, og denne er negativ.

– Var bare innom

Ifølge Verdens Gang har tippeligaspilleren opplyst i politiavhør at han kun var innom leiligheten, og at han ikke bor der. Avisen skriver også at spilleren er folkeregistrert på den aktuelle adressen.

John Roger Lund i politiet sier at rommet var fylt med potter, og det var flere store planter der inne.

– Plantasjen bar preg av å være profesjonelt gjennomført. Det var store vifter, lamper og strømomformere som var tilpasset en større produksjon. Det skal en del kunnskap til for å rigge seg til på den måten, sier han.

Løslatt lørdag

De pågrepne ble avhørt på fredag, og løslatt dagen etter. Ifølge politiet, har ingen av de siktede personene erkjent å ha gjort noe straffbart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere