RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅ LANGTUR: Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen må tippe takst i Trondheim. Programleder Frode Søreide til venstre.
PÅ LANGTUR: Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen må tippe takst i Trondheim. Programleder Frode Søreide til venstre. Foto: FOTO: NRK

Tipper takst i Barteland

Meglerne Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen deltar i Nrks Solgt! onsdag. Der skal de blant annet tippe takst på et hus i Flettfrid Andresens nabolag i Trondheim.

ST.HANSHAUGEN/TRONDHEIM: Det er duket for internt oppgjør i «Solgt!». To meglere fra Privatmegleren i Tønsberg skal konkurrere mot sine kolleger fra Oslo.

LES OGSÅ: Hva koster en leilighet i Ålesund?

– Det gjør bare at konkurranseinstinktet øker enda mer, slår meglerne Kenneth Doksheim og Siri Graf Stenberg fast, og får bifall fra kollega Rune Haraldsen og Lise Løkka fra Privatmegleren i Oslo.

Meglerne vet veldig lite om boligmarkedet i Trondheim. De aner ikke hvor de skal og blir fratatt både mobiltelefon, statistikk og pc – før de blir kastet ut i det trønderske boligmarkedet.

Trondheim er i dag Norges tredje største by, og hver sjette innbygger er en student. Dette setter selvsagt sitt preg både på bylivet og boligprisene.

I finalen drar Solgt! meglerne med seg til Singsaker, som for de fleste sikkert er kjent gjennom rollefiguren Flettfrid Andresen. Riktignok ligger denne leiligheten på nedre del og helt i utkanten av Singsaker – men prismessig er den nok fullt på høyde. I tillegg kan man skryte av gangavstand til det populære området Bakklandet med små kafeer, butikker og restauranter, skriver Nrk i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest