RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tips mot mobbing


Kjetil og Kjartan kommer til Bjørnholt skole.
Kjetil og Kjartan kommer til Bjørnholt skole.
I morgen kommer Kjetil og Kjartans landsomfattende antimobbeturné til Søndre Nordstrand.

SØNDRE NORDSTRAND: Mandag 7. og tirsdag 8. september kommer Kjetil og Kjartan til Oslo for å holde foredraget «Kjetil og Kjartans tips mot mobbing» for mer enn 1200 elever på 5.-10. trinn i Oslo kommune. De vil også holde et foreldremøte med temaet «Foreldre mot mobbing» mandag kveld.

Mandag er de på Bjøråsen skole og tirsdag på Bjørnholt skole.

Antimobbekampanje

Forestillingene er del av en landsomfattende kommuneturné mot mobbing i regi av Utdanningsdirektoratet, Kunnskapsdepartementet og Barne- og likestillingsdepartementet.

Bakgrunnen for turneen er utgivelsen av dvd-en «Kjetil og Kjartans tips mot mobbing» som er sendt ut til samtlige grunnskoler i hele Norge.

Dvd-en er utarbeidet i samarbeid med kjente aktører innen arbeid mot mobbing; Dan Olweus (Hemil-senteret, Universitetet i Bergen), Erling Roland (Senter for atferdsforskning, Universitetet i Stavanger) og Anne Arnesen (Atferdssenteret, Universitetet i Oslo).

Mobbing.no

Live-forestillingene fungerer som et startskudd for en satsning eller som en vitamininnsprøytning i et pågående arbeid mot mobbing i kommunen.

For mer informasjon, vennligst se www.mobbing.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere