RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TETTERE: Prosjektet med å rehabilitere Tiurleiken skole blir i disse dager ferdig.
TETTERE: Prosjektet med å rehabilitere Tiurleiken skole blir i disse dager ferdig. Foto: Foto: Asbjørn Horrisland Engedal

Tiurleiken skole er tettere

På Tiurleiken skole på Romsås er fasadene rehabilitert for å få et tettere bygg som er enklere å holde varmt.

ROMSÅS: Prosjektet med å rehabilitere fasadeplatene, samt skifte vinduer og isolasjon ble satt i gang i mai og blir i disse dager ferdig.– Vi har tatt ut platene på byggets utside, rehabilitert og plassert tilbake, av hensyn til både miljø og kostnader, mens vinduene er nye og veggtykkelsen økt på tre fasader, forteller Kristian Müller, prosjektleder i Undervisningsbygg, og utdyper: – På prosjekter som dette ser vi tydelig at kravene til spesielt isolasjon er helt andre i dag enn da skolen ble oppført i 1974, samtidig som produktene som tas i bruk nå er av høyere standard. Elever og lærere vil absolutt merke at bygget er tettere og ikke minst enklere å holde varmt.

LES OGSÅ: Fem biler i brann på Grorud

Gått etter planen

Müller, som har hatt ansvar for prosjektet sammen med prosjektleder Erland Sveum, er fornøyd med at rehabiliteringen nå er ferdigstilt:

– Arbeidet begynte i mai, og er nå fullført til avtalt tid. Alt i alt har dette vært et prosjekt der det meste har gått etter planen. Elever og ansatte har brukt bygget mens arbeidet har pågått, og vi har derfor hatt en meget god dialog med skolen for å sikre at alt blir gjort på best mulig måte, forteller han.

LES OGSÅ: Her finner du den varmeste badeplassen i Oslo!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere