*Nettavisen* Nyheter.

Tjalve sikret gullet i Holmenkollstafetten

Magnus Bordal krysser målstreken på Bislett stadion som suveren vinner av årets Holmenkollstafett. Foto: Foto: Thomas Granerød

I år som ifjor sikret IK Tjalve seg gull i Holmenkollstafetten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Magnus Bordal (høyre) jubler sammen med lagkameratene i IK Tjalve etter gullet i årets Holmenkollstafett.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingeborg Løvnes ga alt i den første etappen inne på Bislett stadion.

Klikk på bildet for å forstørre.

SK Vidar kunne juble for ny seier i Holmenkollstafetten.

Bislett: – Dette var deilig, jublet Magnus Bordal (25)minutter etter målgang på Bislett stadion.

Da hadde han akkurat fullført sjarmøretappen foran jublende tilskuere og i mål var han 16 sekunder foran IL Gular.

– Jeg må bare få lov til å skryte av dette laget med en eneste gang, noen må ha løpt ekstremt fort ute i løypa - noe som ga meg gleden av å løpe i ensom majestet inn til stadion, en utrolig deilig følelse, forteller Bordal.

Gull igjen

Det at Tjalve forsvarte gullet fra ifjor er ingen overraskelse, men da skal man også vite at lørdagens mesterlag ikke var klart før en time før startskuddet gikk.

– Bare det sier mye om dagens mannskap. Alle gjorde en fabelaktig innsats for å sikre at vi klarte målet vårt om å vinne igjen dette året, avslutter Bordal med et kjempesmil.

Tjalves vinnerlag: Andreas Høiby, Halfdan Emil Færø, Torjus Halden, Hans Kristian Fløystad, Magnus Skaar, Jan Christian Kaltenborn, Alem Adhanom, Anders Knudsen, Magnus Husby Rostad, Håkon Brox, Michael Lund, Quincy Douglas, Jens Olav Breivik Lingaas, Stian Flo og Magnus Bordal.

SK Vidar vant

Ingeborg Løvnes (18) sikret SK Vidar en pangstart på årets Holmenkollstafett, som favoritten vant i suveren stil.

Etter å ha slitt med skader under nesten hele vinteren var endelig Ingeborg Løvnes tilbake for fullt - det viste hun til gangs under den første etappen av årets Holmenkollstafett.

– Dette føltes virkelig bra, jeg startet vel litt avventende og tok det litt forsiktig i den første runden, men så merket jeg at formen var bedre enn antatt og da var det bare å gi alt, forklarer hun lykkelig.

Drømmer om junior-EM

Ettersom det meste av oppkjøringsperioden gikk i vasken grunnet skader, så har ikke Løvnes lagt de helt store planene for årets sesong. Det viktigste har hele tiden vært å få komme tilbake - noe hun beviste lørdag at hun definitivt har klart, dermed er hun også sulten på videre konkurranser

– Det hadde jo vært veldig gøy å få delta i junior-EM i Tallinn, jeg løp under kravet for deltakelse ifjor, men det gjenstår å se om jeg blir tatt ut, avslutter Ingeborg Løvnes.

Vidars vinnerlag: Ingeborg Løvnes, Silje Bæra Hørthe, Mette Riise, Kjersti Karoline Danielsen, Elise Retten, Solfrid Braathen, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Jessica Gunnarsson, Vibecke Brun, Fride Vullum-Bruer, Siri Eritsland, Alvhilde Ossum, Line Kloster og Karin Busch.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.