RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaja (12) og Alva (10) Guttormsgaard tjener noen kroner på å samle inn tomme øl- og brusbeger og pizzaesker.
Kaja (12) og Alva (10) Guttormsgaard tjener noen kroner på å samle inn tomme øl- og brusbeger og pizzaesker. Foto: FOTO: Lars Weimoth

Tjener på tomglass og sneiper

- Det er ikke så gøy å ta på det, men det er gøy å tjene penger.

Det sier Kaja Guttormsgaard (12). Hun og søsteren, Alva (10), er faktisk ganske rutinerte festivalgjengere, mye fordi pappa Aslag spiller i Hurra Torpedo. - Det er mye morsom musikk og morsomme mennesker å se på, sier Alva. Jentene ser selvfølgelig Hurra Torpedos hvitevareorkester på Enga lørdag, men så er det jobbing. Det er gøy å tjene penger på å gjøre en miljøvennlig ryddejobb.

Innlevering og panting skjer i miljø- og panteboden til Natur og Ungdom.

Artikkelen fortsetter under bildet.

øyafestival barn pant

Albert Handegård (11) fra Grorud har allerede tjent 170 kroner på en snau time på festivalområdet. Albert skal begynne i 7. klasse på Grorud skole om et par uker. Pengene han tjener inn på Øya har han planer om å spare.

Artikkelen fortsetter under bildet.

øya

Stella Høie (8) og Aurora Viring (8) fra Gamlebyen plukker sneiper på Øya. De får 35 kroner per beger de klarer å fylle. I fjor tjente de over 700 kroner hver, og har planer om å tjene enda mer i år. De synes det er moro å høre alle de forskjellige bandene som spiller ganske rar og forskjellig musikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere