RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GOD INVESTERING: Dette rekkehuset på Godlia/Oppsal beskrives som den perfekte familieboligen. Det ble nettopp solgt for 5,9 millioner kroner, bare ett år etter at eierne kjøpte det for 5,1 millioner.
GOD INVESTERING: Dette rekkehuset på Godlia/Oppsal beskrives som den perfekte familieboligen. Det ble nettopp solgt for 5,9 millioner kroner, bare ett år etter at eierne kjøpte det for 5,1 millioner. Foto: FOTO: AKTIV EIENDOMSMEGLING OPPSAL

Tjente 800.000 kroner på ett år

På ett år har salgssummen for et rekkehus i Klinkerveien steget med 800.000 kroner! Megleren mener det er bydelens dyreste rekkehus.

GODLIA/OPPSAL: Seks budgivere kjempet om rekkehuset i Klinkerveien 6.Takst var på 5,2 millioner kroner og prisantydning på 4.990.000 kroner, mens prisen endte på 5,9 millioner kroner.

– Jeg tror dette er det dyreste rekkehuset som er solgt i bydelen noensinne, sier eiendomsmeglerfullmektig Marius Semmerud Berg i Aktiv eiendomsmegling på Oppsal.

– Et rekkehus på Bøler ble solgt for 5,8 i fjor, så dette er det dyreste oss bekjent, sier han.

KLIKK HER, OG SE HVA BOLIGENE I DITT DISTRIKT BLIR SOLGT FOR

800.000 på et år

Rekkehuset ligger i Bydel Østensjø, mellom Oppsal og Godlia.

– Rekkehuset har en perfekt kombinasjon av beliggenhet og størrelse, med en fantastisk utsikt, sier Berg.

– Det som er litt spesielt er at eierne kjøpte det for bare ett år siden, for 5,1 millioner. Nå skal de flytte utenbys på grunn av jobb, med en bra salgsgevinst, konstaterer han.

Flere av interessentene fra i fjor kom tilbake på visning nå.

– Det var fullt på visningene i helgen, og 25 navn på listen. Rekkehuset er en perfekt familiebolig, og ble solgt på mandag. Det var ikke lysten, men evnen det sto på for de fleste, sier Berg.


FORNØYD: Eiendomsmeglerfullmektig Marius Semmerud Berg. FOTO: Aktiv Eiendomsmegling Oppsal

Panoramautsikt

Huset er på 140 kvadratmeter med utbygget kjeller og har ifølge megleren god standard. Standarden skal være den samme som sist huset ble solgt.

– Det er tre soverom og et disponibelt rom, og så er det god lagringsplass. Det er ikke så stor hage, men du har terrasse med fantastisk utsikt og et fint fellesområde med lekeplass foran boligen, sier Berg.

Han trekker også frem god romfølelse.

– Det er god takhøyde som gir en luftig og fin følelse i etasjene. Og når du kommer opp i stuen og ser panoramautsikten over Østensjøvannet og hele byen, er dette et objekt man forelsker seg i. Da er man villig til å gi mye!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere