RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjuvstarter arbeidet på T-banebroen


Romsås T-banestasjon slik den fremstår i dag er et trist syn. 
FOTO: Camilla Svendsen
Romsås T-banestasjon slik den fremstår i dag er et trist syn. FOTO: Camilla Svendsen
Romsås T-banestasjon skal bli pusset opp til neste år, dersom budsjettet tillater det. Likevel tjuvstarter KTP med oppussingen.

ROMSÅS: Romsås T-banestasjon står på oppussingsplanene til Kollektivtransport Produksjon (KTP) neste år. Om budsjettet tillater det, vel å merke.

Det blir likevel tatt noen grep i år.

- Broen er en stor utfordring og vi håper på å få gjort noe med den i sommer, og deretter ta resten av stasjonen neste år, sier prosjektleder i KTP, Alf Eirik Mortensen.

Flere muligheter

Det er flere alternativer for broen, men løsningen er ikke landet. Mortensen håper uansett på å få til oppgraderingen av broen så fort som mulig.

Romsås T-banestasjon har vært en uregjerlig stasjon. Hærverk har preget stasjonen i flere år. En ting er sikkert, glassene skal bort.

- Disse spesialglassene ble knust med nødhammere som er på bussene. Vi opplevde også at noen skøyt på dem fra perrongen, forteller Mortensen.

Han forteller at de omtrent ikke fikk opp nye glass, før de igjen ble ødelagt.

- Vi ønsker jo etter hvert å få det lysere inne på stasjonen. Kanskje også sette opp en skjerm der folk kan se at de blir filmet, sier Mortsensen. I dag er det fem-seks kameraer på stasjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere