RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To alvorlig skadd etter kollisjon ved Ekebergtunnelen

En kvinne et livstruende skadd etter at en personbil og en buss krasjet i en rundkjøring utenfor Ekebergtunnelen ved Sørenga.

GAMLEBYEN: Tre personer ble sendt til sykehuset etter krasjet.

Politiet meldte på twitter klokka 16.10: «Trafikkulykke i rundkjøringa ved Sørenga ved Ekebergtunellen. Buss og bil. Nødetatene på stedet».

– Ambulansepersonellet betegner skadene deres som alvorlige. Verken passasjerer eller sjåføren på bussen ble skadd i sammenstøtet. De har fått kjøre videre i en annen buss, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

En kvinnelig passasjer i 20-årene ble kjørt til Ullevål sykehus, og var ifølge politiet sent søndag kveld livstruende skadet. Sjåføren, en 20 år gammel mann, og en 22 år gammel mannlig passasjer ble lettere skadet i kollisjonen, skriver VG.

De tre personene er franske.

Ulykken skjedde i en rundkjøring på Sørenga ved Ekebergtunnelen.

– Det ser ut til at bussen har vært inne i rundkjøringen, og så har personbilen kjørt inn i den fra siden, forteller operasjonslederen.

Etter det dittOslo erfarer skal personbilen ha hatt stor fart.

Politiet jobber fortsatt på stedet. Foreløpig er det for tidlig hva som er årsaken til sammenstøtet, men Gulbrandsen ser ikke bort fra at det kan ha vært glatt på stedet. (©NTB)

LES OGSÅ: Var hos legen - fikk bilen smadret for 40.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere