RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To brutale ran i Storgata


 
 
To unge menn ble i går kveld truet med kniv til å ta ut penger.

STORGATA: Politiet fikk først melding om at en 19 år gammel mann ble ranet i Storgata ved midnatt. En mann ble stanset av en annen og bedt om å vurdere en klokke. 19-åringen ble lokket litt vekk fra selve hovedgaten og ble der truet med kniv. Raneren sa: "Dette er et ran skjønner du". Fornærmedes bag ble gjennomgått, de lette etter kontanter, mobilen ble tatt og han ble tvunget til å bli med til en minibank for å ta ut 5000 kroner. 19-åringen fikk kortet tilbake. Mannen anmeldte straks saken, og den ble umiddelbart anmeldt til politiet som har gode opplysninger om gjerningsmennene. Det antas at flere har vært med på ugjerningen.

Rundt en time senere fikk politiet også melding fra en 23 år gammel mann som hadde blitt ranet i samme gata. Han ble tvunget til å ta ut 3000 kroner fra en minibank. Gjerningsmennene stakk i retning Stortorget. Det ble brukt kniv under ranet og det var flere som var med på det. Saken ble anmeldt umiddelbart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere