*Nettavisen* Nyheter.

To busser smalt i hverandre

  Foto: Illustrasjonsfoto

Manglerud-politiet har hatt sitt å stri med de siste dagene. Bare se her.

SØNDRE NORDSTRAND: Snøfall før og i begynnelsen av helgen ble avløst av regn og plussgrader. Det førte til meget glatte veier mandag morgen.

Spesielt ille var det på Søndre Nordstrand. Politiet valgte å stenge Mortensrudveien mellom Stenbråtveien og Ljabruveien. I Grensestien ved Åsbråten senter smalt to busser i hverandre. Ingen personskader, sier politiet.

Og i Lerdalsfaret sto biler på tvers. Likeledes hadde en trailer problemer i Bjørnerudveien og sperret veien. Kort sagt – en glatt morgen.

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Overholdt ikke vikeplikten

NORDSTRAND: En patrulje fra politiets trafikkorps stoppet fredag morgen en bil i Oberst Rodes vei på Nordstrand. Fører hadde ikke overholdt vikeplikt for en fotgjenger. Den 40 år gamle kvinnelige sjåføren godtok ikke forenklet forelegg

Oppdaget innbrudd

HOLMLIA: Da en beboer kom hjem til boligen sin i Dyretråkket på Holmlia fredag kveld, ble det hørt at noen var i huset. Tyven klarte å komme seg ut uten å bli sett.

Stum tigger

LAMBERTSETER: Fredag kveld kom det flere meldinger fra Mellombølgen på Lambertseter om at en mann gikk rundt og tagg. Han hadde en lapp hvor det sto at han var stum. Politiet lette i området, men søket var negativt. Det har ikke kommet melding om at vedkommende har kommet seg inn eller fått med seg noe.

Alarm etter stengetid

BØLER: En halvtime etter stengetid kl. 22 gikk innbruddsalarmen i Coop Mega på Bøler. Da politiet kom til stedet, var det ingen tegn til brudd. Alarmen var antagelig utløst ved at en dør sto ulåst og åpen.

Gikk på E6

EUROPAVEIEN: Politiet har i helgen fått to meldinger om at personer har gått i veibanen på E6. Første melding kom litt før klokken 03 natt til lørdag. Da gikk en mann midt i veibanen ved Bryn i retning Ryen. Han var borte da politiet kom til stedet.

Samme type melding kom tidlig søndag morgen da en mann gikk utover E6 ved avkjøring til Lambertseter. Også han ble borte.

Truffet av brøytetraktor

SKULLERUDDUMPA: Tre personer ble kjørt til Ullevål sykehus etter at bilen de satt i ble truffet av en brøytetraktor. Traktoren hadde kjørt E6 ved Skulleruddumpa. Der hadde den kommet borti et kumlokk, fikk sleng og traff en personbil. En person ble sittende fast i bilen. Bilen ble totalskadet.

Bilvelt

HOLMLIA: En bil havnet på taket i Ravnåsveien på Holmlia lørdag kveld. Den hadde hatt lav hastighet, men fører klarte ikke å holde den på stå kurs på det glatte føret. Det ble ingen personskader på de tre som var i bilen.

Stakk etter kollisjon

NORDSTRAND: En bilfører stakk av etter sent lørdag kveld å ha kollidert med en annen bil i krysset Ljabruveien/Mosseveien. Den forsvant mot Hauketo. En person i den andre bilen klaget over vond nakke. Politiet er interessert i eventuelle vitner som har sett en mørk Chrysler Voyager kjøre mellom Mosseveien og Hauketo. Meldingen kom til politiet lørdag kl. 23.42.

Kjørte på sommerdekk

BØLER: En bilist fikk kjøreforbud etter at den natt til søndag kjørte på sommerdekk. Det hadde ikke vært noe uhell, men politiet så for seg at fortsatt kjøring kunne gå galt på det glatte føret. Sjåføren var en mann på 39 år.

Tatt av hundepatrulje

GRØNMO: Klokken 02 natt til mandag forsøkte en bilist å stikke av fra politiet ved Grønmo. Den endte i grøfta i Sørliveien. Fører stakk av, men ble sporet opp av en hundepatrulje. Det viste seg at den 46 år gamle mannen som var alene i bilen, hadde stjålet den. Han var også etterlyst og hadde ikke førerkort.

Arrestert på E6

SKULLERUDDUMPA: En bil kjørte litt før klokken 05 av veien (E6) i Skulleruddumpa. Det ble ingen personskader.

Men fører – en mann på 46 år – var beruset, og han var ikke helt snill mot en 26 år gammel kvinne som var i bilen. Han ble kjørt arresten og kvinnen til legevakten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.