RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To fengslet for Manglerud-ranet


Søndag 10. januar ble Narvesen-kiosken på Manglerud ranet. Nå er to personer varetektsfengslet.
Søndag 10. januar ble Narvesen-kiosken på Manglerud ranet. Nå er to personer varetektsfengslet.
– Vi har pågrepet to personer for ranet av Narvesen-kiosken på Manglerud 10. januar, forteller Trond Vennatrø, leder av etterforskningsavdelingen på Manglerud politistasjon.

MANGLERUD: De to, som begge er i 20-årene, fra nærområdet og kjenninger av politiet for tidligere forhold, er nå varetektsfengslet.

– Den ene, som har erkjent gjennomføringen av selve ranet, er varetektsfengslet i fire uker. Han regner vi er hovedpersonen, sier Vennatrø. – Den andre sitter foreløpig i en uke. Han hadde nok en medvirkningsrolle.

– Full oversikt over hvor mye som ble stjålet, har vi foreløpig ikke, men noe av ransutbyttet er kommet til rette, sier etterforskningslederen.

– Har dere nå alt på plass?

– Vi regner selve ranet som oppklart, men om det har vært flere personer som har hatt andre roller i forbindelse med ranet, vet vi foreløpig ikke.

Politiet håper å få berammet saken så fort som mulig.

– Det er viktig både preventivt og ved at folk får vite at vi klarer å finne frem til gjerningsmenn, sier Trond Vennatrø som berømmer sine kolleger for godt politietterforskningsarbeid.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere