*Nettavisen* Nyheter.

To ganger nesten

Etter to nesten-skreller på en uke, tror Sveiva-trener Nicklas Martinsson på suksess i sluttspillet.

Stovner: Forrige lørdag var Sveiva nær en kjempeoverraskelse, da laget i sluttminuttene tapte 7-8 for nå seriemester Sarpsborg. Sist lørdag var serietoer Greåker på besøk i Stovnerhallen, og igjen holdt Sveiva på å ta en stor skalp.
Stovner-laget startet kampen forrykende og hadde et klart overtak den første delen av kampen. På det meste var ledelsen så stor som 3-0. Greåker kom imidlertid tilbake, og før siste periode var lagene nesten à jour. Sveiva ledet 4-3.
Tredjeperioden ble både jevn og spennende, og det sto både 4-4, 5-5 og 6-6 før avgjørelsen falt og den falt ikke i Sveivas favør. 59:58 sto det på kampuret da Greåker scoret vinnermålet i overtallsspill.
Dommeren ødelegger
- Vi viser at vi er helt på høyde med de beste lagene i Norge, men så ødelegger dommeren kampen for oss, sa trener Nicklas Martinsson etter kampen. Han siktet til episoden drøye minuttet før slutt. Sveiva fikk en utvisning for feil bytte og Greåker fikk spille seks mot fire da de tok ut keeper like før slutt.
- Vi får en utvisning for seks mann på banen fordi de skriker på dommeren. Vi hadde ikke seks mann på banen, mente trener Martinsson.
På gang
Til tross for et surt tap i siste sekund, ser treneren nå frem mot sluttspillet. Han mener resultatene mot seriemester Sarpsborg og foreløpige toer Greåker viser at Sveiva er på gang.
- Vi trenger mer treningstid for å bli kjent med våre systemer, men vi skal slå Greåker eller Sarpsborg neste gang. Gutta begynner å skjønne hvordan vi trenere vil vi skal spille innebandy, så det ser bra ut, sier Nicklas Martinsson.
Sveivas plass litt under midten av tabellen betyr tøff motstand i første runde i sluttspillet som starter om to uker. Det bekymrer ikke Martinsson nevneverdig.
- Jeg har tro på at vi går videre fra kvartfinalen uansett hvem vi møter. Vi har tro på det vi driver med, slår han fast.

Vi viser at vi er helt på høyde med de beste lagene i Norge
Nicklas Martinsson

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag