*Nettavisen* Nyheter.

To innbrudd i samme hus

  Foto: Illustrasjonsfoto

Les Manglerud-politiets logg for helgen!

ABILDSØ: Lørdag kveld fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i et hus i Høgdaveien på Abildsø. En vindusrute var slått inn, og politiet sikret seg flere spor.

Akkurat det samme skjedde i samme hus for noen måneder siden. Politiet forsøker nå å finne ut om det kan være en sammenheng.

Aggressiv mann

RYEN: Politiet måtte fredag kveld ta seg av en svært aggressiv mann på REMA 1000 i Ryensvingen. Flere personer måtte holde på han inntil politiet kom. Han ble kjørt i arresten og bøtelagt.

Mye bråk

MORTENSRUD: Vektere, kunder og næringsdrivende har den senere tid vært plaget av en del ungdommer som holder til på Mortensrud Torg og rundt sentrene. Fredag kveld var det bråk der igjen.

– Vi vil nå være mer til stede her så dette ikke utvikler seg, sier Morten Østraat, leder for ordensavdelingen på Manglerud politistasjon.

Fyllekjører forsøkte å stikke av

ØSTENSJØ: Politiet forsøkte natt til lørdag å få kontrollert en bilist i Oslo sentrum. Bilen forsvant, men politiet fant den igjen i Østensjø Terrasse. Der pågrep de en 40 år gammel ”god” kjenning. Bakgrunnen for at han forsøkte å komme seg unna var at han kjørte i godt beruset tilstand.

Hadde glemt knekkebrød på ovnen

BØLER: Lørdag formiddag ble det meldt om at det kom røyk ut av et vindu i Bølerbakken 2. Årsaken til røykutviklingen var at en knekkebrødpakke var lagt på en varm komfyrplate.

Bilbrann

BØLER: Litt over midnatt natt til søndag kom det melding om at det brant i en varebil som sto parkert på en parkeringsplass bak Bøler senter. Innen utrykningsenhetene hadde ilden spredt seg til tre biler til. En person skal være observert løpende fra stedet, men sporene etter han ble borte. Politiet vil se litt nærmere på varebilen det først brant i.

Kjørte med promille

HAUKETO: En politipatrulje stoppet natt til søndag en bil i Ljabruveien ved Mortensrudveien. Føreren ble kjørt i arresten – med promille.

Ingen tatt i kontroll

NORDSTRAND: Manglerud-politiet har nå i ukene før jul hatt en del promillekontroller lørdag og søndag morgen. Sist søndag morgen vinket de inn biler mellom Holtet og Sæter. Ingen hadde promillepust. En person fikk et forenklet forelegg fordi han ikke hadde med seg førerkort.

Innbrudd hos naboer

ULVØYA: Søndag kveld kom det meldinger om innbrudd i to hus på Ulvøya. Husene ligger ved siden av hverandre. Naturlig nok ser politiet sammenheng i disse to innbruddene. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet.

Tre tatt for nasking

BJØRNDAL: Vektere tok søndag ettermiddag tre av fire unge gutter som nasket i REMA 1000-butikken i Slimeveien på Bjørndal.

Les også: Sommerdekk og nysnø

Les også: Nordstrands Blad blir en avis bare for abonnentene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag