*Nettavisen* Nyheter.

To innbrudd i samme nabolag

 

To innbrudd i samme nabolag på Ormøya i går.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Søndag formiddag ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en bolig i Ormøybakken. Tyven(e) hadde kommet seg inn ved å knuse en rute.

Søndag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Ormsundveien. Her var det stjålet smykker og gaver.

Om disse to innbruddene kan settes i forbindelse med hverandre, vil politiet ikke si noe om foreløpig.

Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon kan fortelle at de har hatt få innbrudd de to siste månedene.

Når det nå går mot ferietid og mange blir bortreist, oppfordrer han naboer til gjensidig å passe på hos hverandre og raskt melde fra til politiet om de oppdager noe utenom det vanlige.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg i helgen:

Vogntog mot personbil

RYEN: Politiet fikk fredag kl. 16 melding om trafikkulykke på E6 innover før Ryenkrysset. Et vogntog hadde kjørt på en personbil. Fører av den minste bilen var oppegående da utrykkingsenhetene kom til stedet, men ble tatt med til Legevakten for sjekk.

Ulykken har mest sannsynlig skjedd da vogntoget la seg ut mot venstre og traff personbilen. Den utenlandske vogntogføreren ble tatt med til sentralarresten hvor det ble skrevet et forelegg.

Det ble store materielle skader på personbilen.

Fant stjålet moped

PRINSDAL: Fredag ettermiddag ble det meldt om at det lå en moped i skogen ved Hauketo skole. Denne viste seg å være meldt stjålet. Viking tok hånd om kjøretøyet.

Ungdomsoppgjør

HOLTET: Litt før klokken 01 natt til lørdag ble det meldt om ordensforstyrrelser og slåssing på Holtet ved trikkeholdeplassen. Da politiet kom til stedet, var det relativt rolig, men det ble fortalt at et sted mellom 10 og 40 ungdommer hadde hatt et oppgjør. Disse skulle være i 15-årsalderen. Det er ikke meldt om at noen ble skadet.

Saken blir fulgt opp ved forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Tente på kvister

ØSTENSJØVANNET: Det er som kjent ikke lov til å lage bål nå. Men det hadde tydeligvis noen ikke brydd som om ved Østensjøvannet lørdag formiddag. Litt før klokken 12 ble det meldt om at det røyk.

Da politiet kom til stedet, kunne de konstatere at det var forsøkt å sette fyr på kvister, men det var vått på stedet, så ilden hadde hatt liten spredning. Det var ingen på stedet da politi og brannvesen kom.

Kjørte ut i påvirket tilstand

BRYN/KANTARELLEN: Lørdag kveld ble det meldt om at en bil kjørte svært vinglete på Store Ringvei ved Bryn , forbi Ryen og videre utover E6. Den kjørte av ved Mortensrud, og like etter kom det melding om at den hadde kjørt ut ved Kantarellen.

Den 30 år gamle mannlige føreren, som var alene i bilen, var tydelig ruset. Han ble kjørt til legevakten på grunn av at han hadde slått hodet i frontruten.

Satte fyr på avistralle

BJØRNDAL: Natt til søndag ble det meldt at det brant i en avistralle ved Elgtråkket på Bjørndal. Da utrykningsenhetene kom til stedet, var trallen fullstendig utbrent.

Politiet er interesseret i om noen har observert noe ved Elgtråkket litt før klokken 03 natt til søndag.

To til Legevakten

BEKKELAGET: To personer ble kjørt til legevakten og to ble sjekket på stedet etter en trafikkulykke i lyskrysset på Mosseveien ved Ormsundveien søndag formiddag. En av de som ble kjørt til legevakten, klaget over nakkesmerter.

Brann i TV

MANGLERUD: En 48 år gammel kvinne ble tatt med av ambulanse for eventuelle røykskader på Manglerud søndag ettermiddag.

Melding kom klokken klokken 16.20. Det hadde tatt fyr i en TV, og det var betydelig røykutvikling.

Brannvesenet fikk slukket, og ambulansepersonell tok seg av kvinnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.