*Nettavisen* Nyheter.

To knivstikkinger i Oslo tirsdag morgen

Trolig ingen sammenheng mellom de to hendelsene.

13.01.15 20:28

OSLO: Politiet leter nå etter spor og gjerningsmenn etter to knivstikkinger tirsdag morgen.

Den første hendelsen fikk politiet melding om klokka halv åtte, og den skal ha skjedd like ved Ullevål sykehus.

- Vi fikk melding om et klammeri som skal ha skjedd på utsiden der. Meldingen gikk på at det var observert en mann med et jernrør, sier operasjonsleder, Vidar Pedersen.

Uavklart tilstand
Like etterpå fikk politiet et nytt tips.

- Det ringte en mann, som fortalte at han hadde plukket opp en skadet person. Vedkommende ble kjørt rett til Ullevål sykehus og lagt på operasjonsbordet, sier Pedersen.

Offeret skal fortsatt være til behandling på Ullevål sykehus, og tilstanden hans er uavklart.

- Vi søker etter gjerningsmannen, og vi har også vært inne i en leilighet i nabolaget, som vi tror kan være et åsted, på grunn av gjenstander som er funnet der, sier Pedersen.

Han forteller at politiet har noen vitneobservasjoner, men at de ønsker å komme i kontakt med personer som kan vite mer om saken.

Les også: Ble kalt «muslimjævel» på direkten

Knivstukket i magen
Cirka ti på halv ni tirsdag morgen fikk politiet nok en melding om en hendelse. Denne gangen like ved Politihuset i Åkebergveien.

- Meldingen gikk på at det var en mann som blødde og ropte, mens han holdt seg til magen. Vi kom raskt til stedet, sammen med ambulanse. Mannen var da våken, men han var tydelig knivstukket i magen, forteller Pedersen.

Ber vitner melde seg
Mannen ble raskt lagt i ambulanse og kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus. Politiet har foreløpig ingen rapport om tilstanden til vedkommende.

- Også her har vi noen vitneopplysninger som vi jobber ut fra, og vi har nå veldig trykk på å søke etter gjerningsmennene, sier Pedersen.

Politiet ber vitner som kan ha informasjon om disse to sakene om å ta kontakt på telefon 02800.

Begge de to er alvorlig skadet, og ble sendt til behandling på Ullevål sykehus.

Uten motiv
Klokka 15 tirsdag ettermiddag forteller politioverbetjent Terje Melvold til dittOslo at en offeret etter ranet ved Ullevål skal avhøres ved Sentrum politistasjon i løpet av ettermiddagen.

- Han befinner seg nå ved Sentrum politistasjon, og er i stand til å la seg avhøre, sier Melvold.

Han kan ikke gå ut med mer informasjon om gjerningspersonen.

- Nei, nå må vi gjennomføre tekniske og taktiske undersøkelser, i tillegg til avhør av fornærmede og vitner. Foreløpig har vi ikke noe motiv, sier Melvold.

Politiet kan foreløpig ikke gå ut med noen nærmere beskrivelse av gjerningspersonen, men ber vitner om å melde seg.

- Dersom noen har vært vitner til en tildragelse ved Nedre Ullevål 2 B like etter klokka 07 i dag tidlig, så vil vi gjerne ha kontakt, sier Melvold.

Om du har informasjon om saken kan du ringe Sentrum politistasjon på telefon 22 70 53 28, eventuelt med Oslo politidistrikt på telefon 02800.

Knivstikkingen i Åkebergveien er det Grønland politistasjon som etterforsker videre, men det har foreløpig ikke lykkes dittOslo å få en kommentar fra dem.

Les også: - Problemene vi har med islamsk innvandring er enorme

Lik dittOslo på Facebook og få ferske nyheter og sterke meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag