RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To kvinner voldtatt på Frogner


Politiet er tilstede med kriminalteknikere i leiligheten der to kvinner skal ha blitt voldtatt i ettermiddag. ILLUSTRASJONSFOTO
Politiet er tilstede med kriminalteknikere i leiligheten der to kvinner skal ha blitt voldtatt i ettermiddag. ILLUSTRASJONSFOTO
To afrikanske menn skal ha tvunget seg inn i en leilighet på Frogner mandag ettermiddag, der de skal ha voldtatt to kvinner.

FROGNER: Den doble voldtekten skal ha funnet sted på Frogner mandag ettermiddag.

– Vi fikk melding litt over klokken 17 om at en kvinne hang ut gjennom et vindu på en leilighet og sa hun var voldtatt, sier vaktleder ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt, Per Olav Utgaard til Nrk Østlandssendingen.

Truet seg inn i leiligheten

Da politiet kom frem dit fant de to kvinner i leiligheten. Begge påstod at de var voldtatt av to afrikanske menn som hadde trengt seg inn i leiliigheten og truet kvinnene. I følge Nrk skal de to kvinnene ha vært bundet på hender og føtter.

– Kvinnene er svært preget av situasjonen. De er sendt til voldteksmottak for behandling, sier Utgaard.

De to mennene, som skal ha hatt afrikansk utseendet skal i følge politiet ha brukt tvang for å komme seg inn på adressen.

Det er likevel uklart nøyaktig hva som skal ha skjedd. De to kvinnene som skal ha blitt voldtatt er ifølge politet fra Ungarn, og det skal være språkproblemer i kommunikasjonen mellom de to og politiet.

Språkproblemer

– Det har vært en del språkproblemer og derfor vet vi ikke akkurat hva som har skjedd. Vi venter nå på en tolk og vil avhøre kvinnene tirsdag, forteller Utaard til Nrk.

De to kvinnene skal være henholdsvis 36 og 30 år gamle.

Politiet har nå kriminalteknikere i leiligheten. To etterforskere er også satt på saken, opplyser Utgaard.

Politiet ber vitner eller andre med informasjon om saken ringe på 22669966.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere