RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To menn siktet etter Høybråten-drapet


Politiets oversiktskart over funnstedet.
Politiets oversiktskart over funnstedet. Foto: POLITIET
Politiet kunne i ettermiddag informere om at to menn er pågrepet og siktet for forsettlig drap, etter at 23 år gamle Muhammad Bilal Aslam ble funnet drept på Høybråten sist helg.

HØYBRÅTEN: I går meldte Oslo politidistrikt at de hadde har gjort funn i forbindelse med drapet på den 23 år gamle Muhammad Bilal Aslam, som ble funnet drept  sist lørdag.

Politiet kunne da opplyse om funn av en mer eller mindre utbrent søppelkonteiner/søppelkasse som kunne ha betydning for sakens videre oppklaring. Den ble funnet på en gang/sykkelvei vei ca 150 meter fra avdøde.

Det er gjort observasjoner av to menn ved konteineren umiddelbart før den ble påtent, fredag 11. mars ca. 1545. 

Stedet der konteineren ble funnet er i følge politiet  ikke et naturlig sted for plassering av en søppelkonteiner/søppelkasse, og den umiddelbare nærheten til stedet der den drepte lå, gjør at politiet har satt den i klar sammenheng med drapet.

Les også: Det siste bildet av Muhammad

Nå i kveld forteller altså politiet at de har pågrepet to etnisk norske menn i saken. Om dette er de samme mennene som ble sett dyttende på den aktuelle containeren er så langt ikke kjent.

De to etnisk norske mennene på henholdsvis 20 og 24 år ble i følge VG Nett pågrepet lørdag kveld, og er siktet for forsettelig drap eller medvirkning til dette.

- De ble pågrepet etter tips fra publikum og intens taktisk og teknisk etterforskning. Mennene er kjenninger av politiet og er tidligere dømt for blant annet voldskriminalitet, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til VG Nett.

Kraby sier til nettstedet at 20-åringen ble pågrepet på Rygge flyplass klokken 18.00 lørdag kveld, i det han forsøkte å flykte ut av landet.

- Vi hadde hatt dem i kikkerten en stund, og visste at han var på vei til flyplassen, sier Hjort Kraby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere