RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To menn siktet for mishandling i Maridalen


En mann ble mishandlet i skogen i Maridalen i mai i fjor. Nå står to menn i 20-årene tiltalt for ugjerningen, og må møte i tingretten mandag. NB! Bildet er en illustrasjon og har ingenting med hendelsen å gjøre.
En mann ble mishandlet i skogen i Maridalen i mai i fjor. Nå står to menn i 20-årene tiltalt for ugjerningen, og må møte i tingretten mandag. NB! Bildet er en illustrasjon og har ingenting med hendelsen å gjøre. Foto: Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup
Rettssaken mot to menn i 20-årene som blant annet er tiltalt for å ha bortført, mishandlet og ranet en mann i Maridalen i Oslo, starter i Oslo tingrett mandag.

MARIDALEN/OSLO TINGRETT: De to tiltalte – på henholdsvis 24 og 29 år – skal ha tatt med seg offeret inn i skogen i Maridalen i Oslo i mai i fjor, bundet mannen fast til et tre og mishandlet ham med kniv og skrujern. Deretter skal de ha stjålet offerets lommebok, melder NRK.

Handlingen skal ha skjedd uprovosert, men offeret og de to tiltalte skal være bekjent. Tidligere samme dag gjennomførte de to flere ran, og de står også blant annet tiltalt for å ha stjålet en bil, oppbevaring av narkotika, besittelse av falske pengesedler og ha båret kniv på offentlig sted.

– Dette er en alvorlig tiltale, med legemsbeskadigelse under skjerpende omstendigheter og frihetsberøvelse, sier statsadvokat Peter Johansen.

Begge de tiltalte erkjenner straffskyld i saken. Rettssaken vil vare fram til 18. august.

(©NTB)

LES FLERE NYHETER FRA OSLO PÅ DITTOSLO.NO!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere