RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye norske til Øya


Ida Jenshus gjorde suksess med skiva «No Guarantees» i fjor. I år blir hun å se på Øya, i likhed med Sandra Kolstad.
Ida Jenshus gjorde suksess med skiva «No Guarantees» i fjor. I år blir hun å se på Øya, i likhed med Sandra Kolstad. Foto: FOTO: KIM RAMBERGHAUG / PROMO
Ida Jenshus og Sandra Kolstad er klare for årets festival.

OSLO: Fremadstormende norske artister er et sikkert kjennetegn på Øyafestivalen. I dag avslører festivalen at Ida Jenshus og Sandra Kolstad skal spille på årets festival.

– De gikk et kollektivt "JA!" gjennom kontoret når en av oss lurte på om Sandra Kolstad kunne være noe å vise fram for et stort publikum i august. Innen den tid er vi sikre på at flere deler vår entusiasme, sier pr-sjef Jonas Prangerød i en pressemelding.

En gang urørt

Sandra Kolstad ble kåret til ukas urørt med låta «Freudian Slip» for et år siden. Siden den gang har hun lagt siste hånd på sitt debutalbum, som slippes i løpet av våren.

Musikken hennes befinner seg innenfor den grenen av popmusikk der sjangerbegrensninger ikke er noe man respekterer, skal vi tro pressemeldingen fra Øyafestivalen.

Skitten country

Ida Jenshus beskrives som en av de sterkeste norske soloartistene høsten 2010. Andrealbumet «No Guarantees» er ifølge Øya-folket spekket med sterk og skitten country, som kan minne om god americana med møkk under neglene.

Ida Jenshus har spilt country og bluegrass i snart et tiår, og har i likhet med Sandra Kolstad mye konserterfaring.

I august står Øya for tur for dem begge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere