RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye overfall


 
 
To personer ble onsdag kveld overfalt ved Lovisenberg. Fremgangsmåten er nøyaktig den samme som ved overfallene i Oslo vest og på Ullevål dagen før.

LOVISENBERG: Rundt klokken 23.00 tirsdag kveld ble 82 år gammel kvinne var overfalt i Geitmyrsveien ved Lovisenberg da hun skulle låse seg inn hjemme.

I følge kvinnen var det to gutter som kom bakfra og tok lommeboken hennes med 200 kroner. Hun slapp ellers fra det uten fysiske skader.

Politiet betrakter saken som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Nytt overfall like senere

Rundt tyve minutter senere fikk politiet inn en melding om at en 40 år gammel mann var slått i magen av to menn som spurte etter røyk. Også denne hendelsen fant sted i Geitmyrsveien. Ved slaget knakk mannens mobiltelefon, og han ble også slått i ansiktet slik at brillene forsvant.

Tre overfall tirsdag

Geitmyrveien ligger på andre siden av Ring 2, ikke langt unna Ullevål sykehus, og området der en en 41 år gammel mann ble ranet tirsdag kveld.

Tirsdag kveld fant også to lignende overfall sted på Smestad og Montebello i Oslo vest, hvor to eldre menn ble slått ned og ranet i elleve-tiden. I begge disse tilfellene dreide det seg også om to gjerningsmenn som angrep ofrene bakfra.

Vi er på jakt etter to gutter mellom 20 og 25 år, sa politiførstebetjent Øyvind Matre ved Majorstua politistasjon til Lokalavisenfrogner.no onsdag. Han oppfordret også til å ta kontakt med jourhavende etterforsker ved Majorstua politistasjon hvis du har informasjon som kan være av interesse.

I følge Matre var det onsdag ingen grunn til å tro at det var en sammenheng mellom ranet på Ullevål og ranene i Oslo vest.

Overfallene på Lovisenberg onsdag kveld er ved Grønland politistasjon. Politiet kan foreløpig ikke si noe om det kan være en sammenheng mellom de fem hendelsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere