RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
  • Like før klokka 10 mandag er det ikke synlige spor etter hendelsen i Ekebergskrenten. Et knust vindu og en åpen postkasse er alt som kan tyde på at det har vært dramatikk på stedet. Foto: Magne Mellem Enoksen
  • Natt til mandag ble en mann funnet drept i denne boligen i Ekebergskrenten. En annen mann er pågrepet og siktet for drap. Foto: Magne Mellem Enoksen
  • Det var i et boligstrøk i Ekebergskrenten at en mann ble funnet drept natt til mandag. Foto: Magne Mellem Enoksen

ANNONSE

To nye personer pågrepet for Ekeberg-drapet

Sist oppdatert:
Mann funnet drept i leilighet i Oslo.

EKEBERGSKRENTEN: Ytterligere to personer - en mann (50) og en kvinne i 40-årene - er pågrepet i forbindelse med funnet av en drept mann i Oslo natt til mandag.

Det skriver Oslo-politiet på Twitter.

– De ble pågrepet i løpet av ettermiddagen, sier Grete Metlid, leder for vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo, til VG. De to er foreløpig ikke avhørt.

Funnet natt til mandag
Fra før er en 25 år gammel mann siktet i saken, som politiet etterforsker som et drap. Han nekter å ha hatt noe med dødsfallet å gjøre. Den drepte mannen ble funnet i en leilighet på Ekeberg.

Det var ved 02.15- tiden natt til mandag at en mann ble funnet død i en leilighet i Ekebergskrenten.

Det er funn politiet har gjort på stedet som gjør at dødsfallet blir etterforsket som et drap.

Politiet har innledet full taktisk og teknisk etterforskning, heter det i pressemeldingen. Ved 08-tiden mandag morgen pakket krimteknikerne, som hadde jobbet natten igjennom med å undersøke åstedet, sammen utstyret sitt og fjernet sperringene ved leilighetshuset i åssiden nedenfor Ekebergsletta.

Les også: - Det er nesten umulig å integreres i Norge

Legger lokk på saken
Politiet er svært tilbakeholdent med opplysninger i de tidlige fasene av etterforskningen og vil ikke gi opplysninger om verken avdøde eller den antatte gjerningsmannen.

- Vi går ikke ut med noen ytterligere detaljer nå av hensyn til den videre etterforskningen, sier vaktleder Øyvind Torgersen på krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Det vil bli gitt informasjon om det antatte drapet på en pressekonferanse senere mandag, men det var tidlig mandag morgen usikkert når det ville skje.

Les også: Her blir 98 prosent av jenter omskåret. Nå sier norske somaliere STOPP

Nabo hørte bråk
Hvis politiets mistanke viser seg å stemme, og dødsfallet på Ekeberg er et drap, vil avdøde i så fall være det 27. drapsofferet i Norge så langt i år.

- Jeg hørte masse bråk utenfor inngangsdøren natt til lørdag eller natt til fredag, jeg er ikke helt sikker hvilken natt det var. Det var en eller to personer utenfor som ropte etter noen som var inne, sier en nabo som bor i nærheten av åstedet i Ekebergskrenten til VG.

Hun har hørt en del bråk fra huset tidligere, som er delt opp i fire leiligheter.

Saken ble i løpet av morgentimene overført til voldsavsnittet i Oslo politidistrikt. (©NTB)

Les også: - Den største feilen min mor gjorde, var å ikke lære meg norsk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere