RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye signeringer på plass


BAKSPILLER: Tsjekkeren Zdenek Polasek fikk flere nettkjenninger, og viste seg som en målfarlig spiller mot Haslum.
BAKSPILLER: Tsjekkeren Zdenek Polasek fikk flere nettkjenninger, og viste seg som en målfarlig spiller mot Haslum. Foto: Alice Johansen
BSK/NIF har signert to nye håndballspillere. Onsdag kveld spilte laget uavgjort mot Haslum i en treningskamp.

HASLUMHALLEN/NORDSTRAND: Treningskampen mellom fjorårets cupvinner Haslum og BSK/NIF endte 26-26, etter at BSK/NIF hadde hentet inn fempoengsledelsen til vertene fra pause.

Trener Frode Scheie, som tidligere i sommer sa at han var på jakt etter en målvakt, to bakspillere og en linjespiller, har signert to nye spillere til laget.

Fra Tyskland og Tsjekkia

Bakspiller Zdenek Polasek fra Tsjekkia, født i 1988, spilte ikke fra start mot Haslum, men kom inn på banen litt ut i kampen.

Den andre nysigneringen, målvakt Konstantin Madert fra Tyskland, han også født i 1988, og sto hele andre omgang av treningskampen.

- De er begge forsterkninger til laget. Jeg var veldig opptatt av at vi ikke skulle hente spillere bare for å hente. Aller helst ser jeg at vi enten rekrutterer fra egen stall, eller henter spillere fra norden, men nå var markedet helt dødt, det fantes ingen signeringer, sier Scheie.

Madert gjorde seg bemerket i andre omgang med flere gode redninger.

- Jeg er veldig fornøyd med de begge. Nå har vi to keepere i stallen, i tillegg til Lars Erik Sørli og Jørgen Røsholm som begge er veldig lovende keepertalenter, sier treneren.

Ingen flere spillere

Laget består nå av 14 faste spillere, i tillegg til juniorer som hospiterer opp.

Flere nysigneringer blir det ikke i år.

- Vi har ikke økonomi til mer. Jeg er ganske sikker på at vi har det smaleste budsjettet i eliteserien, og vi er nok det laget med færrest spillere også.

Fokuset på nye spillere vil nå ligge på juniorlaget i fremtiden.

- Vi ønsker å satse på de unge. Det er mange talenter som har gått gradene på Høgda og kan spille for herrelaget, men det er klart at prestasjonene kommer til å variere med unge spillere, sier Scheie.

Sesongoppkjøring

Treningskampen mot Haslum på onsdag var bare en av mange treningskamper BSK/NIF skal spille den kommende tiden.

- Vi skal på to turneringer før seriestart, og får oss vel 13 kamper til sammen. Det er en grei oppkjøring, sier Scheie.

Laget skal også spille cupkamp på hjemmebane torsdag neste uke mot OSI.

Bakspiller Christian O'Sullivan sliter med en strekk, og spilte derfor ikke treningskampen. Han forventes å være spilleklar neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere