*Nettavisen* Nyheter.

To personer tilsto søndagens kioskran på Holtet

To personer tilsto tirsdag at det var dem som sto bak ranet av 7eleven kiosken på Holtet søndag kveld.

Holtet: Politiet fikk melding om ranet fra et vekterselskap klokken 22.

En mann kledd i sorte klær og finlandshette hadde kommet inn i kiosken og truet personalet med et balltre av aluminium. Raneren fikk med seg et mindre beløp fra kiosken og stakk fra stedet i en ventende mørk Citroën. Klokken 23.15 ble en bil som passet beskrivelsen stoppet i Skippergata i sentrum. Da politiet kontrollerte bilen fant de et balltre. Det var bare en person i bilen og han ble pågrepet. Den 29 år gamle mannen er en gammel kjenning av politiet.

I løpet av mandag ble ytterligere fire personer pågrepet på en adresse i Mosseveien etter at politiet hadde fått inn gode vitneobservasjoner.

Den ene av de fire bodde i boligen, mens de tre andre var fra Follo-området. Alle de pågrepne er mellom 29 og 33 år. To av dem som ble pågrepet har status som vitner. Den ene av de pågrepne er bileieren, men sistemann er siktet for å ha gjennomført ranet mot kiosken på Holtet.

I løpet av tirsdag formiddag innrømmet både bileieren og den ranssiktete å ha gjennomført ranet. Den ene av dem vurderes fengslet, mens den andre blir underlagt andre fengslingssurrogater. Alle som ble pågrepet er stoffavhengig. Personen som gjennomførte selve ranet har i avhør forklart at han gjennomføre ranet for å skaffe penger til stoff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.